Fotbal Juniori E: Victoria Delta Tulcea a câştigat titlul judeţean, Stiri Sport

Orasul Tulcea pe Facebook Orasul Tulcea pe Twitter Orasul Tulcea pe YouTube Orasul Tulcea pe Google+ Google+

 

 

Stiri » Sport

 

 

Fotbal Juniori E: Victoria Delta Tulcea a câştigat titlul judeţean

Marti, 15 Mai 2018

0.0 5 0

 

Fotbal Juniori E: Victoria Delta Tulcea a câştigat titlul judeţean

Duminica dimineata, in complexul sportiv Arena Viitorul cu terenurile de fotbal sintetic de la scolile nr.12 si Alexandru Ciucurencu, Asociatia Judeteana de Fotbal Tulcea in parteneriat cu Directia Judeteana de Tineret si Sport a organizat turneul final al Campionatului Judetean de Juniori E, turneu final in care au luptat pentru titlul de campioana sase echipe. Este vorba despre echipele locale Victoria Delta, Zimbrul si Delta Dobrogea, toate din municipiu, si Pescarusul Sarchioi, Noua Generatie Macin si Şcolarii Frecatei.

Tragerea la sorti a repartizat intr-o serie echipele Delta Dobrogea, Zimbrul Tulcea si Noua Generatie Macin, in timp ce seria a doua a avut ca participante echipele Victoria Delta, Pescarusul Sarichioi si Şcolarii Frecatei.

Favoritele din cele doua serii, Victoria Delta Tulcea si Zimbrul Tulcea, au castigat dreptul de a juca finala dupa ce au castigat categoric meciurile cu adversarele din serie iar meciul se anunta unul foarte echilibrat. Pescarusul Sarichioi a castigat meciul cu Şcolarii Frecatei cu scorul de 5-2, in timp ce Noua Generatie Macin a obtinut un 3-0 la masa verde cu...

Citeste mai multe in Obiectiv

Tu ce parere ai?

(nu va fi publicata)

am citit si sunt de acord cu termenii si conditiile

Pana acum nu si-a spus nimeni parerea. Fii tu primul cel care o face!

Acorda-i o nota!
0.0
(0 voturi)

 

 

 

 

Descopera orasul Tulcea si pe Facebook!