Fotbal juniori: Delta Aegyssus, în careul de aşi al fotbalului juvenil, Stiri Sport

Orasul Tulcea pe Facebook Orasul Tulcea pe Twitter Orasul Tulcea pe YouTube Orasul Tulcea pe Google+ Google+

 

 

Stiri » Sport

 

 

Fotbal juniori: Delta Aegyssus, în careul de aşi al fotbalului juvenil

Vineri, 23 Iunie 2017

0.0 5 0

 

Fotbal juniori: Delta Aegyssus, în careul de aşi al fotbalului juvenil

Campioana judetului Tulcea la fotbal juniori Under 19, Delta Aegyssus a jucat aseara la Buftea in semifinalele Campionatului National de Fotbal Juniori, contra celor de la AS FC Precizia Sacele si, indiferent de rezultat, va juca si azi pe acelasi teren, fie finala mica, fie finala pentru titlul national.

Castigatoare a campionatului judetean de fotbal juniori contra celor de la Pescarusul Sarichioi, Delta Aegyssus Tulcea a castigat ambele meciuri din barajul cu Portul Constanta, 3-1 pe teren propriu si 3-0 in deplasare, calificandu-se la turneul semifinal de la Bacau. În meciul de debut al turneului de la Bacau, tulcenii antrenati de Marius Carpov au jucat contra campioanei judetului Botosani, Viitorul Blandesti, contra careia s-a impus cu un categoric si neasteptat 10-0! În meciul dintre favorita la calificare, CSSM Bacau, si campioana Brailei, CS Faurei, rezultatul a fost egal, 2-2 si astfel tulcenii au devenit din primul meci favoriti la calificare.

În al doilea meci, contra celor de la CSSM Bacau, tulcenii au castigat cu 1-0 si aveau nevoie de un rezultat de egalitate in ultimul joc, impotriva celor de la CS Faurei. Au castigat cu un scor mai...

Citeste mai multe in Obiectiv

Tu ce parere ai?

(nu va fi publicata)

am citit si sunt de acord cu termenii si conditiile

Pana acum nu si-a spus nimeni parerea. Fii tu primul cel care o face!

Acorda-i o nota!
0.0
(0 voturi)

 

 

 

 

Descopera orasul Tulcea si pe Facebook!