Fotbal: Derby amânat în campionatul judeţean de fotbal, Stiri Sport

Orasul Tulcea pe Facebook Orasul Tulcea pe Twitter Orasul Tulcea pe YouTube Orasul Tulcea pe Google+ Google+

 

 

Stiri » Sport

 

 

Fotbal: Derby amânat în campionatul judeţean de fotbal

Vineri, 10 Noiembrie 2017

0.0 5 0

 

Fotbal: Derby amânat în campionatul judeţean de fotbal

Cel mai asteptat meci al returului de campionat din sezonul regulat al Ligii a IV-a a fost amanat, la cererea liderului clasamentului din seria B, Sageata Stejaru, care a fost invitata la un turneu international amical in Republica Moldova, la Chisinau.

„De obicei nu accept amanarea unui meci oficial, mai ales pentru turnee din acestea de socializare in tara sau in strainatate, insa ma asteptam sa evite meciul cu noi, dupa ce au facut in tur. Mai pe romaneste, daca as fi refuzat propunerea lor de amanare a meciului oricum nu s-ar fi prezentat la joc, am fi castigat la masa verde si ar fi avut o scuza ca, vezi Doamne, noi am profitat de situatie numai ca sa castigam cu

3-0. Dar nu, nu, noi nu ne multumim doar cu 3-0! Mai avem si alte motive pentru a-i primi la Sarichioi, cum ne-au primit si ei la Stejaru, iar suporterii echipei Pescarusul vor sa vada pe terenul nostru echipa din Stejaru. Sunt curios ce scuza vor gasi data viitoare, la reprogramare, pentru a nu se prezenta la meci pentru ca si acum sunt convins ca ei, la Sarichioi, nu vor veni prea curand", a declarat primarul din Sarichioi, Vitali Finoghen.

La randul...

Citeste mai multe in Obiectiv

Tu ce parere ai?

(nu va fi publicata)

am citit si sunt de acord cu termenii si conditiile

Pana acum nu si-a spus nimeni parerea. Fii tu primul cel care o face!

Acorda-i o nota!
0.0
(0 voturi)

 

 

 

 

Descopera orasul Tulcea si pe Facebook!