Fotbal Cupa Speranţelor Under 14: Tulcea – Galaţi 4-6, Stiri Sport

Orasul Tulcea pe Facebook Orasul Tulcea pe Twitter Orasul Tulcea pe YouTube Orasul Tulcea pe Google+ Google+

 

 

Stiri » Sport

 

 

Fotbal Cupa Speranţelor Under 14: Tulcea – Galaţi 4-6

Miercuri, 20 Septembrie 2017

0.0 5 0

 

Fotbal Cupa Speranţelor Under 14: Tulcea – Galaţi 4-6

La sfarsitul saptamanii trecute, pe stadionul Delta, selectionata de fotbal a judetului Tulcea cu jucatori Under 14 (fotbalisti nascuti dupa 1 ianuarie 2004) a disputat a doua etapa din cadrul Cupei Sperantelor la fotbal, o competitie nationala organizata de Federatia Romana de Fotbal pe regiuni.

Tulcea face parte din regiunea de sud-est alaturi de Constanta, Galati, Braila, Vrancea si Buzau si, in primul meci al cupei, a jucat in deplasare cu selectionata judetului Vrancea, in fata careia a pierdut cu scorul de 2-3.  Tot in prima etapa, selectionatele din Buzau si Constanta au terminat la egalitate, 2-2, in timp ce Galati a invins Braila cu 2-0.

În cea de-a doua etapa, Tulcea a fost gazda si a jucat contra celor de la Galati, in fata carora a pierdut cu scorul de 4-6, dar la capatul unui meci foarte spectaculos. Pentru echipa antrenata de Emil Nanu au marcat Jitaru - 2, Panica si N. Ţitu, ultimul dintre ei fiind sarbatoritul zilei.

În celelelate meciuri ale etapei a doua, Buzau a terminat tot la egalitate, 0-0, ca si in prima etapa, meciul cu Vrancea, in timp ce Constanta a castigat meciul de pe teren...

Citeste mai multe in Obiectiv

Tu ce parere ai?

(nu va fi publicata)

am citit si sunt de acord cu termenii si conditiile

Pana acum nu si-a spus nimeni parerea. Fii tu primul cel care o face!

Acorda-i o nota!
0.0
(0 voturi)

 

 

 

 

Descopera orasul Tulcea si pe Facebook!