Fotbal Cupa României: Meci KO cu Unirea Slobozia, Stiri Sport

Orasul Tulcea pe Facebook Orasul Tulcea pe Twitter Orasul Tulcea pe YouTube Orasul Tulcea pe Google+ Google+

 

 

Stiri » Sport

 

 

Fotbal Cupa României: Meci KO cu Unirea Slobozia

Miercuri, 13 Septembrie 2017

0.0 5 0

 

Fotbal Cupa României: Meci KO cu Unirea Slobozia

Azi, de la ora 16.30, pe stadionul Delta din municipiu, echipa locala Delta Dobrogea va primi vizita echipei Unirea Slobozia, colega de serie in Liga a III-a de fotbal, ba chiar si vecina de clasament, cele doua echipe fiind despartite in clasament de golaveraj, dupa trei jocuri disputate, ambele avand cate trei puncte in clasament. Totusi, meciul din aceasta dupa-amiaza nu este un meci de campionat ci unul de cupa, iar potrivit regulamentului doar o echipa merge mai departe in faza urmatoare a competitiei, fie dupa 90 de minute, fie dupa 120 de minute, fie dupa lovituri de departajare.

Poate din acest motiv, Federatia Romana de Fotbal a programat meciul de la ora 16.30 si nu de la 17.00, ca meciurile de campionat, un meci cu prelungiri sau lovituri de la 11 metri fiind posibil si in meciul de la Tulcea.

O miza de imagine

Pentru echipa tulceana meciul de cupa de azi are o miza doar de imagine, din moment ce, in cazul unei calificari, la Tulcea ar putea ajunge sa joace, la inceputul lunii viitoare, o echipa din Liga a II-a de fotbal. Dar pana atunci adversara este Unirea Slobozia, una dintre echipele care, an de...

Citeste mai multe in Obiectiv

Tu ce parere ai?

(nu va fi publicata)

am citit si sunt de acord cu termenii si conditiile

Pana acum nu si-a spus nimeni parerea. Fii tu primul cel care o face!

Acorda-i o nota!
0.0
(0 voturi)

 

 

 

 

Descopera orasul Tulcea si pe Facebook!