Fotbal, Cupa României: Eliminaţi de Unirea Slobozia, Stiri Sport

Orasul Tulcea pe Facebook Orasul Tulcea pe Twitter Orasul Tulcea pe YouTube Orasul Tulcea pe Google+ Google+

 

 

Stiri » Sport

 

 

Fotbal, Cupa României: Eliminaţi de Unirea Slobozia

Vineri, 15 Septembrie 2017

0.0 5 0

 

Fotbal, Cupa României: Eliminaţi de Unirea Slobozia

Delta Dobrogea Tulcea si-a incheiat miercuri dupa-amiaza traseul in Cupa Romaniei editia 2017-2018 dupa meciul contra colegei de serie Unirea Slobozia, cu care va juca de altfel si sambata de la ora 17.00, numai ca de data aceasta in deplasare.

Meciul de miercuri din cupa a fost unul cu doua reprize total diferite. În prima parte a jocului, tulcenii si-au dominat clar adversarii si au irosit bune ocazii de a inscrie, cel putin patru la numar, cea mai mare dintre ele fiind cea a lui Chitu, noua reaparitie in echipa tulceana. Tot din categoria reaparitiilor, Ionut Filip avea sa fie eroul negativ al finalului de prima repriza cu o interventie imprudenta in careu la atacantul Buca iar Raduca a transformat cu siguranta lovitura de la 11 metri.

Şi pentru ca ocaziile se razbuna si pentru ca cele trei-patru mari ocazii ale tulcenilor din prima repriza nu s-au concretizat cu gol, oaspetii au avut noroc la finalizare. În minutul 54, atacantul Buca, omul meciului, si-a trecut si el numele pe lista marcatorilor pentru ca trei minute mai tarziu, cand a marcat un gol de generic, cu o cursa de 30 de metri si finalizare pe langa portar, sa...

Citeste mai multe in Obiectiv

Tu ce parere ai?

(nu va fi publicata)

am citit si sunt de acord cu termenii si conditiile

Pana acum nu si-a spus nimeni parerea. Fii tu primul cel care o face!

Acorda-i o nota!
0.0
(0 voturi)

 

 

 

 

Descopera orasul Tulcea si pe Facebook!