Fotbal Cupa Municipiului: BGV – Allstars, marele derby al ultimei etape, Stiri Sport

Orasul Tulcea pe Facebook Orasul Tulcea pe Twitter Orasul Tulcea pe YouTube Orasul Tulcea pe Google+ Google+

 

 

Stiri » Sport

 

 

Fotbal Cupa Municipiului: BGV – Allstars, marele derby al ultimei etape

Vineri, 9 Martie 2018

0.0 5 0

 

Fotbal Cupa Municipiului: BGV – Allstars, marele derby al ultimei etape

Trei meciuri din ultima etapa a Cupei Municipiului la fotbal in sala au miza calificarea in play-off pentru combatante, insa unul dintre aceste trei meciuri va fi un adevarat derby, un adevarat meci K.O.

Este vorba despre meciul dintre BGV si Allstars, programat dupa celelalte doua jocuri importante ale zilei, tocmai pentru ca celelalte patru echipe implicate in lupta pentru play-off sa nu profite de pe urma rezultatului.

Cu cate 10 puncte fiecare, atat BGV cat si Allstars au nevoie fiecare de toate cele trei puncte din meciul lor direct pentru ca in caz de egalitate ambele echipe ar putea rata calificarea. Este si motivul pentru care acest meci a fost programat dupa jocurile ISU Delta - Viitorul (un meci doar de palmares pentru ambele echipe) si dupa Metalurg - Elgina, in care metalurgistii se pot califica inclusiv daca pierd meciul.

Primul meci al zilei este programat de la ora 16.00 intre primele doua clasate, Viitorul Tulcea si ISU Delta. Un meci teoretic derby, dar fara nicio miza din moment ce ambele echipe sunt calificate deja in play-off. Un meci al orgoliilor intre cele doua echipe cu pretentii...

Citeste mai multe in Obiectiv

Tu ce parere ai?

(nu va fi publicata)

am citit si sunt de acord cu termenii si conditiile

Pana acum nu si-a spus nimeni parerea. Fii tu primul cel care o face!

Acorda-i o nota!
0.0
(0 voturi)

 

 

 

 

Descopera orasul Tulcea si pe Facebook!