Fotbal: Azi aflăm dacă vom fi pe harta Ligii I, Stiri Sport

Orasul Tulcea pe Facebook Orasul Tulcea pe Twitter Orasul Tulcea pe YouTube Orasul Tulcea pe Google+ Google+

 

 

Stiri » Sport

 

 

Fotbal: Azi aflăm dacă vom fi pe harta Ligii I

Luni, 3 Iunie 2013

1.9 5 1

 

Fotbal: Azi aflăm dacă vom fi pe harta Ligii I

*Comisia de licentiere din cadrul FRF va comunica decizia pentru clubul Delta Tulcea

Daca din punct de vedere sportiv Delta Tulcea nu si-a castigat locul de drept in viitoarea editie a Ligii I, Comitetul Executiv si Adunarea Generala a FRF de sambata trecuta ca si decizia Comisiei de licentiere din cadrul FRF poate aduce azi Tulcea pe harta Ligii I din toamna. Cum echipelor Rapid Bucuresti si Universitatea Cluj, care pe merit sportiv ar fi trebuit sa joace si din toamna in prima liga, li s-a refuzat acordarea licentei, teoretic ar fi doua posturi vacante la masa bogatilor din Liga I sezonul 2013-2014.

Doar teoretic insa pentru ca cele doua echipe pot obtine decizii favorabile la TAS si atunci lucrurile se schimba. Pe de alta parte, echipele de pe primele doua locuri din seria Deltei, FC Botosani si Sageata Navodari n-au primit inca oficial decizia de acordare a licentei desi in cazul primeia s-ar parea ca e doar o formalitate. Şi din acest motiv s-ar mai putea elibera un loc in Liga I pentru Delta Tulcea, care nu are decat de obtinut licenta si sa astepte decizia Comitetului Executiv si a Adunarii Generale FRF, care a decis sambata cu privire la...

Citeste mai multe in Obiectiv

Tu ce parere ai?

(nu va fi publicata)

am citit si sunt de acord cu termenii si conditiile

V
V

Luni, 3 Iunie 2013 @ 19:26

In primul rand, Rapid si U Cluj nu mai merg la TAS, pentru ca nu s-au incadrat in termen cu documentatia, in al doilea rand, dupa Adunarea Cex de sambata, Mircea Sandu a spus clar ca nu vor exista locuri vacante. Deci Delta nu are ce astepta, Liga 1 va avea mai putine echipe.

Raspunde-i

 

Acorda-i o nota!
1.9
(1 voturi)

 

 

 

 

Descopera orasul Tulcea si pe Facebook!