Fotbal: Adunarea generală a stabilit „ţintarul” play-off-ului, Stiri Sport

Orasul Tulcea pe Facebook Orasul Tulcea pe Twitter Orasul Tulcea pe YouTube Orasul Tulcea pe Google+ Google+

 

 

Stiri » Sport

 

 

Fotbal: Adunarea generală a stabilit „ţintarul” play-off-ului

Luni, 26 Februarie 2018

0.0 5 0

 

Fotbal: Adunarea generală a stabilit „ţintarul” play-off-ului

Sambata, la Sala Dobrogea a Consiliului Judetean, 20 din cei 27 de delegati ai cluburilor si asociatiilor sportive afiliate la Asociatia Judeteana de Fotbal au participat la Adunarea generala care avea sa stabileasca, printre altele, „tintarul" play-off-ului din Liga a IV-a de fotbal tulcean.

Cele opt echipe calificate in „finala campionatului judetean de fotbal" vor juca duminica, 4 martie 2018, dupa urmatorul program: Arrubium Macin - Triumf Cerna, Luceafarul Slava Cercheza - Delta Aegyssus Tulcea, Sageata Stejaru - Şoimii Topolog (derby-ul primei etape) si Pescarusul Sarichioi - Flacara M. Kogalniceanu.

Tragerea la sorti a apartinut delegatilor echipelor participante la aceasta sedinta a a Adunarii generale, mai putin a delegatilor de la echipele care vor disputa derby-ul primei etape, Sageata Stejaru si Şoimii Topolog.

În ceea ce priveste competitia play-out, in care vor juca echipele clasate pe locurile 5-9 in cele doua serii de Liga a IV-a ale sezonului regulat, programarea jocurilor a fost amanata pentru mijlocul lunii martie, fiind asteptata confirmarea...

Citeste mai multe in Obiectiv

Tu ce parere ai?

(nu va fi publicata)

am citit si sunt de acord cu termenii si conditiile

Pana acum nu si-a spus nimeni parerea. Fii tu primul cel care o face!

Acorda-i o nota!
0.0
(0 voturi)

 

 

 

 

Descopera orasul Tulcea si pe Facebook!