Fostul sediu al Tribunalului ar urma să intre în reabilitare, Stiri Actualitate

Orasul Tulcea pe Facebook Orasul Tulcea pe Twitter Orasul Tulcea pe YouTube Orasul Tulcea pe Google+ Google+

 

 

Stiri » Actualitate

 

 

Fostul sediu al Tribunalului ar urma să intre în reabilitare

Miercuri, 10 Ianuarie 2018

0.0 5 0

 

Fostul sediu al Tribunalului ar urma să intre în reabilitare

La finalul lunii trecute au fost demarate procedurile de licitatie pentru documentatia tehnica necesara acestei investitii, promise de cativa ani de autoritatile locale.

Mai exact, pe final de an, in Sistemul Electronic de Achizitii Publice (SEAP) a fost incarcat anuntul de licitatie pentru contractarea lucrarilor de elaborare a documentatiei tehnico-economice pentru obiectivul de investitii (asigurat de Primaria Municipiului Tulcea) „Reabilitare imobil, strada Pacii, nr 83, Municipiul Tulcea".

Castigatorul licitatiei urmeaza sa elaboreze documentatia tehnica si economica pentru aceasta investitie ce va fi derulata de autoritatea locala: vorbim despre studiu topografic, studiu geotehnic, expertiza tehnica, auditul energetic, documentatia pentru obtinerea avizelor si acordurilor solicitate prin Certificatul de Urbanism, documentatia de avizare a lucrarilor de interventie, scenariu de securitate la incendiu.

De asemenea, se va realiza si proiectul pentru autorizarea executarii lucrarilor de construire si proiectul pentru organizarea lucrarilor, iar...

Citeste mai multe in Obiectiv

Tu ce parere ai?

(nu va fi publicata)

am citit si sunt de acord cu termenii si conditiile

Pana acum nu si-a spus nimeni parerea. Fii tu primul cel care o face!

Acorda-i o nota!
0.0
(0 voturi)

 

 

 

 

Descopera orasul Tulcea si pe Facebook!