Foștii concesionari provoacă pierderi de milioane, Stiri Actualitate

Orasul Tulcea pe Facebook Orasul Tulcea pe Twitter Orasul Tulcea pe YouTube Orasul Tulcea pe Google+ Google+

 

 

Stiri » Actualitate

 

 

Foștii concesionari provoacă pierderi de milioane

Luni, 20 Noiembrie 2017

0.0 5 0

 

Foștii concesionari provoacă pierderi de milioane

Pe 14 si 15 octombrie 2017 au expirat trei dintre cele mai mari contracte de concesiune ale unor terenuri agricole din Delta Dunarii. Consiliul Judetean Tulcea s-a adesat celor trei concesionari (Delta Rom Agriculture, Anglo Rom Agriculture si Agrodelta Sireasa), aducandu-le la cunostinta faptul ca trebuie sa elibereze terenurile concesionate din incintele agricole Sireasa si Tatanir in termen de 30 de zile, conform contractelor semnate in urma cu 20 de ani. Numai ca firmele amintite nu doar ca n-au respectat procedurile, dar incearca din rasputeri sa-si prelungeasca perioada de exploatare a terenurilor agricole, ilegal.

Primele incercari

de prelungire a exploatarii, in afara legii, au fost facute atunci cand avocatii a doi dintre concesionari au invocat o chichita, care, dupa parerea lor, ar fi trebuit sa le permita sa mai obtina profituri din exploatarile agricole inca un an. Asta, desi contractele aveau foarte clar specificata data expirarii.

Dupa ce aceasta manevra a esuat, iar Consiliul Judetean a demarat procedurile legale pentru scoaterea la licitatie a respectivelor...

Citeste mai multe in Obiectiv

Tu ce parere ai?

(nu va fi publicata)

am citit si sunt de acord cu termenii si conditiile

Pana acum nu si-a spus nimeni parerea. Fii tu primul cel care o face!

Acorda-i o nota!
0.0
(0 voturi)

 

 

 

 

Descopera orasul Tulcea si pe Facebook!