Forţe proaspete la Jandarmeria Tulcea!, Stiri Actualitate

Orasul Tulcea pe Facebook Orasul Tulcea pe Twitter Orasul Tulcea pe YouTube Orasul Tulcea pe Google+ Google+

 

 

Stiri » Actualitate

 

 

Forţe proaspete la Jandarmeria Tulcea!

Marti, 31 Iulie 2018

0.0 5 0

 

Forţe proaspete la Jandarmeria Tulcea!

Inspectoratul de Jandarmi Judetean Maresal „Alexandru Averescu” Tulcea are, incepand de ieri, 30 iulie 2018, 10 noi cadre militare, absolventi ai scolilor militare de subofiteri jandarmi Falticeni si Dragasani. Ceremonia de numire in functie a proaspetilor absolventi a avut loc ieri, 30 iulie a.c., la sediul Inspectoratului iar subofiterii au fost inclusi intr-un program de pregatire ce cuprinde activitati de insusire a responsabilitatilor specifice misiunilor pe care le vor executa.

Cei zece absolventii promotiei „Centenarul Marii Uniri" au ales sa faca parte din colectivul Inspectoratului de Jandarmi Judetean Tulcea, urmand ca in urmatoarele 6 luni sa deprinda tainele muncii de jandarm, in cadrul structurilor teritoriale de ordine si siguranta publica, precum si la subunitatile de paza si protectie institutionala, unde au fost repartizati.

„Fiecare isi va desfasura activitatea pe langa un jandarm cu experienta, care ii va fi tutore profesional pe toata perioada stagiului de practica, astfel incat notiunile teoretice si deprinderile practice dobandite sa fie completate prin...

Citeste mai multe in Obiectiv

Tu ce parere ai?

(nu va fi publicata)

am citit si sunt de acord cu termenii si conditiile

Pana acum nu si-a spus nimeni parerea. Fii tu primul cel care o face!

Acorda-i o nota!
0.0
(0 voturi)

 

 

 

 

Descopera orasul Tulcea si pe Facebook!