Fincantieri, ofertă solidă pentru securitatea României la Marea Neagră, Stiri Actualitate

Orasul Tulcea pe Facebook Orasul Tulcea pe Twitter Orasul Tulcea pe YouTube Orasul Tulcea pe Google+ Google+

 

 

Stiri » Actualitate

 

 

Fincantieri, ofertă solidă pentru securitatea României la Marea Neagră

Miercuri, 13 Iunie 2018

0.0 5 0

 

Fincantieri, ofertă solidă pentru securitatea României la Marea Neagră

Romania a lansat, de cateva luni, licitatia pentru constructia corvetelor, un proiect ambitios care urmareste dotarea Fortelor Navale cu capabilitatile necesare pentru a face fata provocarilor de securitate la Marea Neagra.

Una dintre conditiile principale ale licitatiei este ca navele sa fie construite in Romania. Grupul italian Fincantieri, care este deja prezent in tara, prin filiala sa VARD, cu doua santiere navale - Vard Braila si Vard Tulcea - a fost selectat drept ofertant calificat pentru acest program si este pregatit sa isi extinda si consolideze in continuare prezenta industriala deja puternica in Romania.

"Oferta noastra este solida si se bazeaza pe o solutie testata  - 7 unitati au fost deja livrate in lume, in diferite configuratii si pentru diferite forte navale – care corespunde necesitatilor Marinei Romaniei. Vasele noastre folosesc tehnologii de ultima generatie, adaptate conditiilor de lupta moderne. Avem capacitatea sa construim, peste tot in lume,  o gama vasta de produse si sa livram la timp si pe masura bugetelor clientilor, solutii personalizate, flexibile, multirol,...

Citeste mai multe in Obiectiv

Tu ce parere ai?

(nu va fi publicata)

am citit si sunt de acord cu termenii si conditiile

Pana acum nu si-a spus nimeni parerea. Fii tu primul cel care o face!

Acorda-i o nota!
0.0
(0 voturi)

 

 

 

 

Descopera orasul Tulcea si pe Facebook!