Final de tur pentru Delta D. cu 2-7, în deplasarea de la Modelu, Stiri Sport

Orasul Tulcea pe Facebook Orasul Tulcea pe Twitter Orasul Tulcea pe YouTube Orasul Tulcea pe Google+ Google+

 

 

Stiri » Sport

 

 

Final de tur pentru Delta D. cu 2-7, în deplasarea de la Modelu

Luni, 20 Noiembrie 2017

0.0 5 0

 

Final de tur pentru Delta D. cu 2-7, în deplasarea de la Modelu

Delta D. Tulcea a incheiat sezonul de toamna cu un usturator esec in deplasarea de la Modelu, acolo unde a jucat impotriva echipei locale Înainte.

Meciurile din utima etapa aveau o miza, chiar daca una mica, pentru echipele angrenate in lupta pentru evitarea retrogradarii si vorbim aici de Agricola Borcea, echipa „sub linie", Delta D. Tulcea si CSM Oltenita.

Misiunea echipei din comuna Borcea era imposibila in deplasarea de la Voluntari, unde a si pierdut la set de tenis la zero, insa pentru CSM Oltenita, care juca pe teren propriu cu CSM Ramnicu Sarat, ba chiar si pentru tulceni erau sanse teoretice de a castiga puncte.

Şi chiar putin a lipsit ca CSM Oltenita sa se desprinda in meciul cu cei de la Ramnicu Sarat, insa pana la urma s-a terminat egal, 1-1.  Şi tulcenii au inceput foarte bine meciul de la Modelu si Silviu Moise a deschis scorul inca din minutul 2, cand a transformat o lovitura de la 11 metri, insa Clatinici, care avea sa fie eroul meciului, a egalat dupa nici cinci minute. Din nou tulcenii au marcat in minutul 15 prin Daniel Iliescu, dar bucuria a durat tot la fel de putin ca dupa primul gol,...

Citeste mai multe in Obiectiv

Tu ce parere ai?

(nu va fi publicata)

am citit si sunt de acord cu termenii si conditiile

Pana acum nu si-a spus nimeni parerea. Fii tu primul cel care o face!

Acorda-i o nota!
0.0
(0 voturi)

 

 

 

 

Descopera orasul Tulcea si pe Facebook!