Final de campanie: Contracepția, responsabilitatea ta!, Stiri Social

Orasul Tulcea pe Facebook Orasul Tulcea pe Twitter Orasul Tulcea pe YouTube Orasul Tulcea pe Google+ Google+

 

 

Stiri » Social

 

 

Final de campanie: Contracepția, responsabilitatea ta!

Luni, 16 Octombrie 2017

0.0 5 0

 

Final de campanie: Contracepția, responsabilitatea ta!

Ieri, Directia de Sanatate Publica Tulcea, in parteneriat cu Inspectoratul scolar Tulcea a incheiat campania organizata in contextul marcarii Zilei Mondiale a Contraceptiei. Este vorba despre o campanie de informare a populatiei privind contraceptia, avand sloganul: „Contraceptia: este viata ta, este responsabilitatea ta!".

Ce se doreste

Scopul campaniei este acela de a atrage atentia asupra importantei sanatatii reproducerii si a planificarii familiale si de informare si de crestere a interesului populatiei generale, mai ales al tinerilor, inclusiv minori, cu privire la importanta utilizarii metodelor contraceptive, cunoasterea tuturor optiunilor, pentru prevenirea sarcinilor.

Obiective

Obiectivele campaniei se refera la cresterea numarului de femei, in special minore si tinere, informate corect asupra metodelor contraceptive, cresterea interesului femeilor fata de contraceptie, cresterea numarului de femei informate asupra serviciilor de sanatate corespunzatoare, scaderea numarului de sarcini nedorite, reducerea numarului de...

Citeste mai multe in Obiectiv

Tu ce parere ai?

(nu va fi publicata)

am citit si sunt de acord cu termenii si conditiile

Pana acum nu si-a spus nimeni parerea. Fii tu primul cel care o face!

Acorda-i o nota!
0.0
(0 voturi)

 

 

 

 

Descopera orasul Tulcea si pe Facebook!