Filmele Pelicam 2018: Pelicam aduce filmul în cartiere, Stiri Social

Orasul Tulcea pe Facebook Orasul Tulcea pe Twitter Orasul Tulcea pe YouTube Orasul Tulcea pe Google+ Google+

 

 

Stiri » Social

 

 

Filmele Pelicam 2018: Pelicam aduce filmul în cartiere

Joi, 14 Iunie 2018

0.0 5 0

 

Filmele Pelicam 2018: Pelicam aduce filmul în cartiere

Miercuri, intr-o conferinta de presa la care a participat si primarul municipiului, Constantin Hogea, organizatorii Festivalului International de Film Pelicam au prezentat noutatile celei de-a VII-a editii a festivalului.

Desi data oficiala de incepere a festivalului Pelicam este 21 iunie, se poate spune ca, in fapt, festivalul a inceput deja inca de saptamana aceasta, prin proiectiile de filme care au avut loc in cateva dintre scolile tulcene, iar la acest sfarsit de saptamana, festivalul aduce o noutate pe care organizatorii si-o doresc permanentizata in viitoarele editii.

Astfel, sambata, 16 iunie, incepand cu ora 21.30, in Parcul Victoria din Tulcea va avea loc proiectia filmului „Fereastra din spate", iar  duminica, 17 iunie, incepand tot cu ora 21.30, in parcul de la monument vor fi proiectate filmele „Ursii Kamchatka" si „Mare Branza".

Dupa cum remarca si primarul Constantin Hogea, desi Pelicam a ajuns la cea de a VII-a editie, tulcenii nu manifesta un interes prea crescut pentru manifestarile din cadrul festivalului. Partial ar putea fi adevarat,...

Citeste mai multe in Obiectiv

Tu ce parere ai?

(nu va fi publicata)

am citit si sunt de acord cu termenii si conditiile

Pana acum nu si-a spus nimeni parerea. Fii tu primul cel care o face!

Acorda-i o nota!
0.0
(0 voturi)

 

 

 

 

Descopera orasul Tulcea si pe Facebook!