Filme româneşti, în avanpremieră la Anonimul, Stiri Social

Orasul Tulcea pe Facebook Orasul Tulcea pe Twitter Orasul Tulcea pe YouTube Orasul Tulcea pe Google+ Google+

 

 

Stiri » Social

 

 

Filme româneşti, în avanpremieră la Anonimul

Luni, 31 Iulie 2017

0.0 5 0

 

Filme româneşti, în avanpremieră la Anonimul

Ca si la precedentele editii, Festivalul International de Film Independent „ANONIMUL" prezinta si anul acesta un amplu program de filme romanesti, doua dintre ele in avanpremiera in Romania

„Perfect Sanatos", regia Anca Damian (Romania, 2017) este un thriller de autor construit in jurul unei morti suspecte si povestea unui tanar care incearca sa reconstituie ultimele momente din viata tatalui sau si astfel tulbura linistea unui oras de provincie. Proiectat marti, 8 august, in deschiderea Serii Filmului Romanesc la „ANONIMUL", in prezenta regizoarei Anca Damian, a Liei Bugnar- care semneaza scenariul impreuna cu Anca Damian, a actorilor Anghel Damian - in rol principal - si Codin Maticiuc.

Tot in avanpremiera va fi si „Aniversarea", regia Dan Chisu (Romania, 2017). Cu Mircea Albulescu in ultimul sau rol, Simona Bondoc, Razvan Vasilescu, Emilia Dobrin, Lucian Ifrim, Dana Voicu, Emanuel Parvu, Coca Bloos, Andra Chisu, Ingrid Berescu. Proiectat la ANONIMUL in prezenta regizorului Dan Chisu si a unei parti din echipa, filmul va fi lansat in cinematografe pe 11 octombrie 2017.

„Capace", regia Sorin Marin si Tudor Seichea...

Citeste mai multe in Obiectiv

Tu ce parere ai?

(nu va fi publicata)

am citit si sunt de acord cu termenii si conditiile

Pana acum nu si-a spus nimeni parerea. Fii tu primul cel care o face!

Acorda-i o nota!
0.0
(0 voturi)

 

 

 

 

Descopera orasul Tulcea si pe Facebook!