Festivalul KINOdiseea, pentru prima dată la Tulcea, Stiri Social

Orasul Tulcea pe Facebook Orasul Tulcea pe Twitter Orasul Tulcea pe YouTube Orasul Tulcea pe Google+ Google+

 

 

Stiri » Social

 

 

Festivalul KINOdiseea, pentru prima dată la Tulcea

Vineri, 24 Noiembrie 2017

0.0 5 0

 

Festivalul KINOdiseea, pentru prima dată la Tulcea

Dupa cele opt editii precedente,  KINOdiseea, cel mai mare festival de film pentru copii din Europa Centrala si de Sud - Est, si-a programat etapa si la Tulcea. Despre acest eveniment au vorbit ieri, intr-o conferinta de presa la Casa Avramide, presedintele festivalului, Daniel Mitulescu, reprezentantul Asociatiei Culturale „Metropolis" (organizatorul evenimentului), Orlando Neagoe, inspectorul scolar general, Lucica Popisca, vicepresedintele Consiliului Judetean, Dumitru Mergeani, precum si Petre Marinescu, viceprimar al municipiului.

KINOdiseea are loc intre 23 - 25 noiembrie, in aceste trei zile fiind proiectate la Teatrul „Jean Bart" opt filme pentru publicul tanar. Festivalul este membru al E.C.F.A., European Childrens Film Association.

Pentru cei ce doresc sa vada filmele din festival: intrarea este libera. Programul contine recomandari de varsta, cu precizarea ca filmele pentru copiii de pana in zece ani se bucura de dublaj. Parintii si bunicii isi pot aduce si ei copiii si nepotii la oricare din filmele din program. Accesul publicului este gratuit, dar in limita locurilor...

Citeste mai multe in Obiectiv

Tu ce parere ai?

(nu va fi publicata)

am citit si sunt de acord cu termenii si conditiile

Pana acum nu si-a spus nimeni parerea. Fii tu primul cel care o face!

Acorda-i o nota!
0.0
(0 voturi)

 

 

 

 

Descopera orasul Tulcea si pe Facebook!