Festivalul Internaţional dichis’n’Blues, ediţia terţă, Stiri Social

Orasul Tulcea pe Facebook Orasul Tulcea pe Twitter Orasul Tulcea pe YouTube Orasul Tulcea pe Google+ Google+

 

 

Stiri » Social

 

 

Festivalul Internaţional dichis’n’Blues, ediţia terţă

Joi, 24 August 2017

0.0 5 0

 

Festivalul Internaţional dichis’n’Blues, ediţia terţă

Pentru prima data in Romania, Laurence JONES este declarat, la doar 24 de ani, astfel: 2014-2016 cel mai bun tanar artist britanic. 2016 - Cel mai bun chitarist britanic si nominalizat la titlul de cel mai bun chitarist european. Recomandat astfel: „Laurence este un mix intre Eric Clapton & Buddy Guy, e un geniu" - Walter Trout, „Viitorului blues-ului" si „The next big thing" - „Classic Rock-Blues Magazine"; „Cel mai tanar talent al Blues Rock" - Classic Rock Magazine. Albumul sau de debut a fost apreciat cu 5/5 stele din partea Rock Magazine.

Angela BROWN - o voce de legenda din Chicago - vine insotita de un foarte cunoscut pianist german, Christian Rannenberg, si de cea mai importanta trupa de blues din Grecia, Blues Cargo.

Cu aproximativ 3.000 de concerte la activ si declarata de doua ori Cea mai buna trupa europeana de blues, BB & The Blues Shacks (Germania) va veni insotita de o linie de suflatori din Viena pentru un show de exceptie.

The Speakeasies Swing Band este o formatie de swing din Salonic, Grecia. Va deschide festivalul vineri, 1 septem­brie, cu o explozie de Jazz, Swing si Dixieland.

Proiect cofinantat de...

Citeste mai multe in Obiectiv

Tu ce parere ai?

(nu va fi publicata)

am citit si sunt de acord cu termenii si conditiile

Pana acum nu si-a spus nimeni parerea. Fii tu primul cel care o face!

Acorda-i o nota!
0.0
(0 voturi)

 

 

 

 

Descopera orasul Tulcea si pe Facebook!