Festivalul Internațional de Teatru Tragos, a cincea zi, Stiri Actualitate

Orasul Tulcea pe Facebook Orasul Tulcea pe Twitter Orasul Tulcea pe YouTube Orasul Tulcea pe Google+ Google+

 

 

Stiri » Actualitate

 

 

Festivalul Internațional de Teatru Tragos, a cincea zi

Joi, 5 Octombrie 2017

0.0 5 0

 

Festivalul Internațional de Teatru Tragos, a cincea zi

Wolfgang, ora 19.00

Cea de-a cincea zi a Festivalului International de Teatru „Tragos" va debuta cu piesa de teatru „Wolfgang" de Yannis Mavrritsakis, regia Radu Afrim. Spectacolul este o productie a Teatrului Tineretului Piatra Neamt si se va juca in Sala Mare a Teatrului „Jean Bart" joi, 5 octombrie 2017, la ora 19.00.

„Acest spectacol ne arata cat de fragili suntem, dar vorbeste si despre captivitate, care nu e neaparat un beci, un portbagaj, ci poate fi propria familie, propriul oras, tara, cu care dezvolti o relatie de dragoste si ura; interogheaza care sunt limitele suportabilitatii noastre si daca nu cumva, in loc sa ne salvam, preferam o coabitare nociva." (Radu Afrim)

În intalnirea cu regizorul Radu Afrim, textul lui Mavritsakis devine structura pe care se construieste o lume scenica electrizanta, rotunjita de sinceritatea abraziva a starilor limita. Dincolo de evenimentul real care a uimit lumea, miza spectacolului este aceea de a problematiza modurile diferite in care oamenii societatii de astazi isi cauta iesiri de salvare dintr-un mediu standardizat, conformist, in...

Citeste mai multe in Obiectiv

Tu ce parere ai?

(nu va fi publicata)

am citit si sunt de acord cu termenii si conditiile

Pana acum nu si-a spus nimeni parerea. Fii tu primul cel care o face!

Acorda-i o nota!
0.0
(0 voturi)

 

 

 

 

Descopera orasul Tulcea si pe Facebook!