Festivalul Borșului Lipovenesc de Jurilovca, prima ediţie!, Stiri Social

Orasul Tulcea pe Facebook Orasul Tulcea pe Twitter Orasul Tulcea pe YouTube Orasul Tulcea pe Google+ Google+

 

 

Stiri » Social

 

 

Festivalul Borșului Lipovenesc de Jurilovca, prima ediţie!

Joi, 30 August 2018

0.0 5 0

 

Festivalul Borșului Lipovenesc de Jurilovca, prima ediţie!

Dupa mai multe editii reusite ale Serbarii Borsului Pescaresc de la Jurilovca, poate si pentru ca serbarea inceputa prin 2010 de Eugen Ion a devenit de la an la an mai mare, anul acesta Serbarea s-a transformat in Festival. Prin urmare, timp de doua zile, 1 si 2 septembrie 2018, vom avea la Jurilovca primele zile ale Festivalului Borsului Lipovenesc. Un eveniment grandios, ca de obicei, la final de vara si inceput de toamna, ce presupune, printre altele, mult, mult bors de peste.

Potrivit organizatorilor sunt asteptati la Jurilovca in acest sfarsit de saptamana circa 15.000 de vizitatori pentru care se vor pregati tot atatea portii de bors de peste. Pescarii din Jurilovca vor pregati de la amiaza pana spre seara in ueci de ceaune, celebrul bors lipovenesc de Jurilovca, recunoscut de specialisti, drept cel mai bun bors de peste din Delta Dunarii.

SMILEY Invitat Special al serii de sambata, 1 septembrie, alaturi de Radu Captari si Georgiana Maria Chirita precum si Gelu Voicu, Florin Vasilica si Grupul Teleormanul pentru dupa amiaza zilei de duminica 2 septembrie 2018 sunt ingredientele ce vor da „savoare" borsului de...

Citeste mai multe in Obiectiv

Tu ce parere ai?

(nu va fi publicata)

am citit si sunt de acord cu termenii si conditiile

Pana acum nu si-a spus nimeni parerea. Fii tu primul cel care o face!

Acorda-i o nota!
0.0
(0 voturi)

 

 

 

 

Descopera orasul Tulcea si pe Facebook!