Festival interetnic de dansuri tradiţionale şi port popular, la Măcin, Stiri Social

Orasul Tulcea pe Facebook Orasul Tulcea pe Twitter Orasul Tulcea pe YouTube Orasul Tulcea pe Google+ Google+

 

 

Stiri » Social

 

 

Festival interetnic de dansuri tradiţionale şi port popular, la Măcin

Miercuri, 15 Noiembrie 2017

0.0 5 0

 

Festival interetnic de dansuri tradiţionale şi port popular, la Măcin

Principalul „vinovat" al acestei manifestari culturale interetnice este Şcoala Gimnaziala nr. 1 Macin, care organizeaza sambata acest festival, parte a proiectului educational extrascolar „Diversitatea pro etnica – Mozaic interetnic", al carui fondator este directoarea scolii, prof. Liliana Vasile, si la care au lucrat numai putin de 16 cadre didactice.

Festivalul va incepe cu parada portului traditional, de la orele 9.00, iar spectacolul-concurs va avea loc la Casa de Cultura „Grigore Kiazim" a orasului, de la orele 10.00. Festivalul interetnic de la Macin este structurat pe 4 sectiuni: prezentare port popular, dansuri specifice etniilor participante, interpreti vocali si instrumentisti, cor si grup vocal. Şi-a anuntat participarea la evenimentul de sambata un numar de 17 unitati de invatamant, din tot judetul, scoli si camine culturale de la Jurilovca, la Slava Cercheza si pana la Grindu.

Un juriu, condus de prof. Corina Ceama, inspector scolar general din cadrul Ministerului Educatiei Nationale, va acorda diplome si distinctii celor mai reprezentative formatii de dans...

Citeste mai multe in Obiectiv

Tu ce parere ai?

(nu va fi publicata)

am citit si sunt de acord cu termenii si conditiile

Pana acum nu si-a spus nimeni parerea. Fii tu primul cel care o face!

Acorda-i o nota!
0.0
(0 voturi)

 

 

 

 

Descopera orasul Tulcea si pe Facebook!