Fără ştampile: proceduri mai simple în sistemul de sănătate publică, Stiri Actualitate

Orasul Tulcea pe Facebook Orasul Tulcea pe Twitter Orasul Tulcea pe YouTube Orasul Tulcea pe Google+ Google+

 

 

Stiri » Actualitate

 

 

Fără ştampile: proceduri mai simple în sistemul de sănătate publică

Miercuri, 2 August 2017

0.0 5 0

 

Fără ştampile: proceduri mai simple în sistemul de sănătate publică

Din aceasta saptamana, persoanele fizice, persoanele juridice de drept privat precum si entitatile fara personalitate juridica nu au obligatia de a aplica stampila pe declaratii, cereri, contracte sau orice alte documente sau inscrisuri depuse la institutiile sau autoritatile publice ori emise sau incheiate in relatia cu institutiile sau autoritatile publice.

Conform ultimelor modificari aparute in legislatia din domeniu, incepand cu data de 30 iulie 2017, se elimina obligativitatea aplicarii stampilei atat pe declaratiile, cererile, contractele, alte documente depuse de catre persoane fizice, persoane juridice de drept privat, astfel cum acestea sunt prevazute in Codul civil, precum si de catre entitatile fara personalitate juridica, la casele de asigurari de sanatate, cat si pe documentele sau alte inscrisuri emise sau incheiate in relatia cu Casa Judeteana de Asigurari de Sanatate (CJAS) Tulcea.

Mii de documente

Prin Ordinul ministrului Sanatatii si al presedintelui Casei Nationale de Asigurari de Sanatate nr. 876/824/2017 a fost regle­mentat faptul ca in cadrul sistemului de asigurari sociale...

Citeste mai multe in Obiectiv

Tu ce parere ai?

(nu va fi publicata)

am citit si sunt de acord cu termenii si conditiile

Pana acum nu si-a spus nimeni parerea. Fii tu primul cel care o face!

Acorda-i o nota!
0.0
(0 voturi)

 

 

 

 

Descopera orasul Tulcea si pe Facebook!