Fără filtre rutiere şi de dezinfecţie spre vecinii din Constanţa!, Stiri Actualitate

Orasul Tulcea pe Facebook Orasul Tulcea pe Twitter Orasul Tulcea pe YouTube Orasul Tulcea pe Google+ Google+

 

 

Stiri » Actualitate

 

 

Fără filtre rutiere şi de dezinfecţie spre vecinii din Constanţa!

Miercuri, 29 August 2018

0.0 5 0

 

Fără filtre rutiere şi de dezinfecţie spre vecinii din Constanţa!

Centrul Local de Combatere a Bolilor Tulcea a decis ieri, dupa o sedinta in care au fost analizate punctual fiecare din cele sase filtre rutiere si de dezinfectie ca doua dintre acestea sa fie desfiintate deoarece nu isi mai au rostul. Este vorba despre filtrele rutiere si de dezinfectie de la Baia si Sarighiol de Deal, filtre care au la doar cativa kilometri distanta alte filtre ale vecinilor din judetul Constanta.

„Apreciem faptul ca filtrele din Baia si Sarighiol de Deal nu se mai justifica din moment ce la doar cativa kilometri la Mihai Viteazu si Ramnicu de Jos mai sunt si filtrele colegilor din judetul Constanta, ba chiar pe ambele sensuri de mers. Vom notifica azi Prefectura Constanta ca de la ora 20.00 aceste doua filtre rutiere si de dezinfectie se vor desfiinta, urmand ca echipele care au actionat pana acum sa aiba controale sporadice in urmatoarea perioada." a declarat subprefectul Corvin Bangu, care a condus ieri sedinta Centrului Local de Combatere a Bolilor Tulcea.

În ceea ce priveste filtrele rutiere si de dezinfectie de la Daeni spre Garliciu, Smardan spre Braila si I.C. Bratianu spre Galati acestea vor...

Citeste mai multe in Obiectiv

Tu ce parere ai?

(nu va fi publicata)

am citit si sunt de acord cu termenii si conditiile

Pana acum nu si-a spus nimeni parerea. Fii tu primul cel care o face!

Acorda-i o nota!
0.0
(0 voturi)

 

 

 

 

Descopera orasul Tulcea si pe Facebook!