Extraordinară a Comisiei de Dialog Social: Propuneri privind modificarea Codului Fiscal, Stiri Social

Orasul Tulcea pe Facebook Orasul Tulcea pe Twitter Orasul Tulcea pe YouTube Orasul Tulcea pe Google+ Google+

 

 

Stiri » Social

 

 

Extraordinară a Comisiei de Dialog Social: Propuneri privind modificarea Codului Fiscal

Miercuri, 8 Noiembrie 2017

0.0 5 0

 

Extraordinară a Comisiei de Dialog Social: Propuneri privind modificarea Codului Fiscal

Ieri, incepand cu ora 14.00, la sala de videoconferinte a Prefecturii Tulcea a fost convocata o sedinta extraordinara a Comisiei de Dialog Social, tema acesteia fiind prezentarea unor propuneri de modificare a Codului Fiscal ce au fost discutate in prima parte a zilei de ieri intr-o videoconferinta cu prefectii sustinuta de ministrii Muncii si respectiv Finantelor. La videoconferinta cu prefectii sustinuta de reprezentantii celor doua ministere au fost invitati sa participe la sala de videoconferinte si Marian Gaitan, seful Finantelor Publice Tulcea, respectiv Ali Izet, inspectorul sef al Inspectoratului Teritorial de Munca Tulcea, acestia doi urmand sa sustina ulterior, de la ora 14.00, principalele propuneri de modificari in fata sindicatelor si patronatelor.

Altfel spus un mesaj direct si pe alocuri tehnic despre ce presupune, de fapt, transferul contributiilor de la angajator la angajat, precum si alte masuri fiscale ce au fost prezentate drept „fisa de lucru".

„Ţin sa precizez de la inceput ca la aceasta sedinta extraordinara a Comisiei de Dialog Social este permis accesul presei, dar nu va fi...

Citeste mai multe in Obiectiv

Tu ce parere ai?

(nu va fi publicata)

am citit si sunt de acord cu termenii si conditiile

Pana acum nu si-a spus nimeni parerea. Fii tu primul cel care o face!

Acorda-i o nota!
0.0
(0 voturi)

 

 

 

 

Descopera orasul Tulcea si pe Facebook!