Expoziție virtuală a „Șuetelor Avramizilor”, Stiri Social

Orasul Tulcea pe Facebook Orasul Tulcea pe Twitter Orasul Tulcea pe YouTube Orasul Tulcea pe Google+ Google+

 

 

Stiri » Social

 

 

Expoziție virtuală a „Șuetelor Avramizilor”

Luni, 4 Septembrie 2017

0.0 5 0

 

Expoziție virtuală a „Șuetelor Avramizilor”

Pe pagina de Facebook a Complexului Muzeal de Patrimoniu Cultural Nord-Dobrogean din cadrul Institutului de Cercetari Eco-Muzeale (Casa Avramide - Muzeul de Arta) a fost postata o expozitie virtuala care marcheaza doi ani de la inceputurile evenimentului devenit deja o traditie locala, „suetele Avramizilor".

Ajuns deja la a editia cu numarul 40, evenimentul este o constanta a vietii culturale tulcene si ofera publicului local (si nu numai) inedite teme de discutie, intr-un cadru mai putin formal – in incinta Casei Avramide.

Dupa doi ani si 40 de editii, unul dintre initiatorii acestui frumos spectacol al vorbelor, Paul Tocanie (sef al Sectiei Complexul Muzeal de Patrimoniu Cultural Nord-Dobrogean din cadrul Institutului de Cercetari

Eco-Muzeale) isi aminteste cu drag de prima editie, gandita si pusa la punct alaturi de colegul nostru, jurnalistul tulcean Petru Țincoca.

„Se intampla in toamna lui 2015. Eram impreuna cu Pit (n.n. - Petru Țincoca) in curtea Casei Avramide si discutam despre posibilitatea unor astfel de evenimente - discutii tematice....

Citeste mai multe in Obiectiv

Tu ce parere ai?

(nu va fi publicata)

am citit si sunt de acord cu termenii si conditiile

Pana acum nu si-a spus nimeni parerea. Fii tu primul cel care o face!

Acorda-i o nota!
0.0
(0 voturi)

 

 

 

 

Descopera orasul Tulcea si pe Facebook!