Expoziţie: Între Periboina şi Parcheş, o altă privire asupra Deltei, Stiri Social

Orasul Tulcea pe Facebook Orasul Tulcea pe Twitter Orasul Tulcea pe YouTube Orasul Tulcea pe Google+ Google+

 

 

Stiri » Social

 

 

Expoziţie: Între Periboina şi Parcheş, o altă privire asupra Deltei

Marti, 1 August 2017

0.0 5 0

 

Expoziţie: Între Periboina şi Parcheş, o altă privire asupra Deltei

La Jurilovca, aproape de Capul Dolosman, in Centrul de vizitare al Cetatii Argamum/Orgame, incepand de azi poate fi vizitata expozitia de grafica, pictura aparatura si fotografie polaroid „Între Periboina si Parches, o alta privire asupra Deltei" semnata de Adrian Timar. „Lucrarile expuse propun o abordare a imaginii Deltei din acest unghi, incercand identificarea „daunatorilor" Deltei, lucrari pentru care lacul nuferilor galbeni si salciile plangande de verde ale peisagistilor melancolici pot sa nici nu existe- E drept, consider ca este corect sa definesti realitatea", spune Adrian Timar.

Expozitia anterioara, prezentata la Brasov si la Tulcea, a avut ca tema descoperirea Deltei: „Dand cu mana stuful la o parte…" iar prezenta expozitie este continuarea descoperirii si identificarea zonelor de conflict.

„De cativa ani, cutreierand intre Sinoie, Parches, Ceatalchioi, Lumea Deltei Romantice nu am regasit-o, am gasit insa o Delta zbuciumata, haotica, dezorientata. Traditia, echilibrul locurilor mai este prezent, vag, regasind valori in gesturi ale putinilor localnici ramasi in zona, in atitudinea confuza a...

Citeste mai multe in Obiectiv

Tu ce parere ai?

(nu va fi publicata)

am citit si sunt de acord cu termenii si conditiile

Pana acum nu si-a spus nimeni parerea. Fii tu primul cel care o face!

Acorda-i o nota!
0.0
(0 voturi)

 

 

 

 

Descopera orasul Tulcea si pe Facebook!