Expoziţie foto la Casa Avramide: „Călătorie prin viaţă”, Stiri Social

Orasul Tulcea pe Facebook Orasul Tulcea pe Twitter Orasul Tulcea pe YouTube Orasul Tulcea pe Google+ Google+

 

 

Stiri » Social

 

 

Expoziţie foto la Casa Avramide: „Călătorie prin viaţă”

Marti, 18 Iulie 2017

0.0 5 0

 

Expoziţie foto la Casa Avramide: „Călătorie prin viaţă”

Maine, 19 iulie, 2017, de la ora 15.00, la Casa Avramide din Tulcea are loc vernisajul expozitiei „Calatorie prin viata" a artistului fotograf Oana Bunda.

Potrivit www.e-reporter.ro, „Expozitia «Calatorie prin viata» insumeaza douazeci si doua de fotografii, fiecare purtand un mesaj simplu, dar profund, in contrast cu agitatia si superficialitatea cotidiana. Oana Bunda a surprins douazeci si doua de secvente ale vietii, stilizand si conservand  in demersul sau artistic Pasiunea, Curajul, Fericirea, Iubirea…Viata. Ea insasi a avut curajul de a iesi din lumea sedintelor foto, din lumea online in realitatea grabita, unde telefonul transforma pe oricine intr-un artist, indemnandu-ne sa reflectam o clipa la ceea ce inseamna Calatoria prin viata!".

Dupa descrierea publicistului Razvan Ioan Boanchis, „Oana Bunda este un portretist si un peisagist care picteaza cu ochiul, atunci cand degetul de pe aparatul foto declanseaza viata si filigran cinematografic. Fetitele si micutii barbati joaca in filme de scurt metraj, surprinse intr-un ciob de secunda metamorfozat in admiratie si tandrete durabile. Pe panourile Oanei nu sunt...

Citeste mai multe in Obiectiv

Tu ce parere ai?

(nu va fi publicata)

am citit si sunt de acord cu termenii si conditiile

Pana acum nu si-a spus nimeni parerea. Fii tu primul cel care o face!

Acorda-i o nota!
0.0
(0 voturi)

 

 

 

 

Descopera orasul Tulcea si pe Facebook!