Expoziție de Crăciun în foaierul Teatrului Jean Bart, Stiri Social

Orasul Tulcea pe Facebook Orasul Tulcea pe Twitter Orasul Tulcea pe YouTube Orasul Tulcea pe Google+ Google+

 

 

Stiri » Social

 

 

Expoziție de Crăciun în foaierul Teatrului Jean Bart

Luni, 18 Decembrie 2017

0.0 5 0

 

Expoziție de Crăciun în foaierul Teatrului Jean Bart

A devenit deja o traditie a Centrului Cultural „Jean Bart" din municipiul Tulcea ca, in apropierea sarbatorilor de iarna, sa reuneasca mestesugarii tulceni intr-un targ pregatit special pentru tulceni.

Astfel, mestesugarii judetului Tulcea isi expun produsele realizare cu mare maiestrie in foaierul Teatrului „Jean Bart", in cadrul unui targ care va asteapta pana vineri.

Expozitia este deschisa publicului pana pe data de 22 decembrie, iar doritorii cu siguranta pot gasi la standurile artizanilor tulceni cadouri potrivite pentru cei dragi.

„Produsele realizate de mesterii tulceni au farmecul viului, al lucrului realizat manual, cu timp, rabdare  si devotament, fie ca e vorba de tablouri, obiecte decorative, icoane, stickere magnetice cu teme deltaice pe suport de rasina, sticla pictata, bijuterii asamblate cu migala, sculptura in lemn sau decoratiuni textile, ori chiar jucarii realizate din materiale traditionale sau podoabe pentru impodobit pomul de Craciun. Chiar daca expozitia nu este una de mare amploare, cu siguranta ea cucereste prin farmec, reunind produsele...

Citeste mai multe in Obiectiv

Tu ce parere ai?

(nu va fi publicata)

am citit si sunt de acord cu termenii si conditiile

Pana acum nu si-a spus nimeni parerea. Fii tu primul cel care o face!

Acorda-i o nota!
0.0
(0 voturi)

 

 

 

 

Descopera orasul Tulcea si pe Facebook!