Exerciţiul militar Danube Protector 17/II, preambul pentru Ziua Armatei Române, Stiri Actualitate

Orasul Tulcea pe Facebook Orasul Tulcea pe Twitter Orasul Tulcea pe YouTube Orasul Tulcea pe Google+ Google+

 

 

Stiri » Actualitate

 

 

Exerciţiul militar Danube Protector 17/II, preambul pentru Ziua Armatei Române

Joi, 19 Octombrie 2017

0.0 5 0

 

Exerciţiul militar Danube Protector 17/II, preambul pentru Ziua Armatei Române

Un grup de nave militare fluviale din compunerea Flotilei Fluviale „Mihail Kogalniceanu" desfasoara in aceste zile exercitiul militar Danube Protector 17/II, pe Dunare si pe unul din bratele sale, respectiv bratul Sfantu Gheorghe.

Activitatea face parte din programul obisnuit de instruire al marinarilor militari ambarcati pe navele Fortelor Navale din porturile Braila si Tulcea.

Exercitiul Danube Protector 17/II se desfasoara pana maine inclusiv dupa un scenariu complex, care este alcatuit din secvente de navigatie pentru recunoasterea raioanelor fluviale, secvente de monitorizare a traficului fluvial si de asigurare a sigurantei navigatiei, precum si din secvente de aparare si de protectie a unor localitati din Delta Dunarii.

Din acest punct de vedere este un preambul pentru Ziua Armatei Romane serbata la data de 25 octombrie si care la Tulcea, in organizarea Garnizoanei Militare Tulcea, se va marca printr-o serie de manifestari care vor avea loc dupa urmatorul program: 19-20 octombrie, Ziua Armatei Romaniei in scoli - in scolile si liceele din municipiul Tulcea si orasul...

Citeste mai multe in Obiectiv

Tu ce parere ai?

(nu va fi publicata)

am citit si sunt de acord cu termenii si conditiile

Pana acum nu si-a spus nimeni parerea. Fii tu primul cel care o face!

Acorda-i o nota!
0.0
(0 voturi)

 

 

 

 

Descopera orasul Tulcea si pe Facebook!