Exerciţiu ISU Delta: Cutremur de 7,4 grade pe scara Richter la Isaccea, Stiri Actualitate

Orasul Tulcea pe Facebook Orasul Tulcea pe Twitter Orasul Tulcea pe YouTube Orasul Tulcea pe Google+ Google+

 

 

Stiri » Actualitate

 

 

Exerciţiu ISU Delta: Cutremur de 7,4 grade pe scara Richter la Isaccea

Miercuri, 13 Iunie 2018

0.0 5 0

 

Exerciţiu ISU Delta: Cutremur de 7,4 grade pe scara Richter la Isaccea

Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta Delta Tulcea a desfasurat ieri un exercitiu complex determinat de producerea unui cutremur de 7,4 grade pe scara Richter.

Scenariul exercitiului a fost compus din trei parti, din care nu au lipsit situatii introduse pe moment, toate in scopul de a antrena fortele proprii, precum si pe cele participante. La exercitiu au participat in mod activ 34 de subofiteri, 4 ofiteri, 2 autospeciale de stingere cu apa si spuma, 2 autospeciale SMURD, 2 autospeciale pentru munca operativa, 1 autospeciala de interventie si salvare de la inaltimi, 1 autospeciala de transport container cautare-salvare, 1 autospeciala de descarcerare grea.

Cele trei parti ale exercitiului au constat in extragerea si transportul victimelor cutremurului catre Punctul medical avansat, in vederea acordarii primului ajutor, (pentru extragerea victimelor s-au folosit mai multe procedee specifice de salvare de sub daramaturi si de la inaltimi), stingerea unui incendiu izbucnit la nivelul etajului 2, si interventia echipajului CBRN (chimic, biologic, radiologic, nuclear) pentru cercetarea si...

Citeste mai multe in Obiectiv

Tu ce parere ai?

(nu va fi publicata)

am citit si sunt de acord cu termenii si conditiile

Pana acum nu si-a spus nimeni parerea. Fii tu primul cel care o face!

Acorda-i o nota!
0.0
(0 voturi)

 

 

 

 

Descopera orasul Tulcea si pe Facebook!