Eveniment dedicat Zilei Internaţionale a Mării Negre, Stiri Mediu

Orasul Tulcea pe Facebook Orasul Tulcea pe Twitter Orasul Tulcea pe YouTube Orasul Tulcea pe Google+ Google+

 

 

Stiri » Mediu

 

 

Eveniment dedicat Zilei Internaţionale a Mării Negre

Marti, 31 Octombrie 2017

0.0 5 0

 

Eveniment dedicat Zilei Internaţionale a Mării Negre

Astazi, de la ora 10.00, Şcoala Gimnaziala nr. 12 din municipiu, in parteneriat cu Inspectoratul Şcolar Judetean, Institutul de Cercetari Eco - Muzeale „Gavrila Simion", Centrul Muzeal Eco - Turistic „Delta Dunarii" si Asociatia Parintilor Şcolii Gimnaziale nr. 12, organizeaza un eveniment care face parte dintr-un proiect educational dedicat „Zilei Internationale a Marii Negre", sarbatorita an de an pe 31 octombrie.

Ca si la cele doua editii precedente, evenimentul va consta in activitati diverse: sesiune de comunicari interdisciplinare (ale elevilor) si creatii literare, expozitie de picturi si machete „Energii maritime", „Carnavalul Marii Negre". Invitati sunt elevi ai Liceului de Arte „George Georgescu" si scriitorul Nicolae Ariton.

Moderator este cercetatorul dr. ing. Viorel Cuzic, iar coordonatorul proiectului, prof. dr. Valentina Stupineanu, declara la editia trecuta ca „obiectivele acestui proiect sunt antrenarea elevilor in activitati de documentare care sa contribuie la formarea unui compartament etic si a unor deprinderi de protejare a mediului marin, prin...

Citeste mai multe in Obiectiv

Tu ce parere ai?

(nu va fi publicata)

am citit si sunt de acord cu termenii si conditiile

Pana acum nu si-a spus nimeni parerea. Fii tu primul cel care o face!

Acorda-i o nota!
0.0
(0 voturi)

 

 

 

 

Descopera orasul Tulcea si pe Facebook!