Eurofan ajută copiii cu nevoi speciale, Stiri Social

Orasul Tulcea pe Facebook Orasul Tulcea pe Twitter Orasul Tulcea pe YouTube Orasul Tulcea pe Google+ Google+

 

 

Stiri » Social

 

 

Eurofan ajută copiii cu nevoi speciale

Miercuri, 25 Octombrie 2017

0.0 5 0

 

Eurofan ajută copiii cu nevoi speciale

Este de notorietate atentia acordata de Asociatia femeilor tulcene, Eurofan, copiilor cu nevoi speciale. Sub genericul „Daruri pentru cei mici", asociatia a desfasurat o serie recenta de actiuni.

Începute in urma cu 4 ani la gradinitele scolilor din satele Malcoci, Nufaru si Bestepe cu donatii de carti, jucarii, imbracaminte si dulciuri, aceste actiuni au continuat acum pentru prescolarii si scolarii din ciclul primar de la scolile din Iazurile, Valea Nucarilor, Agighiol, Balabancea, Luncavita, Hamcearca si Nifon. O atentie aparte a fost acordata unitatilor scolare din localitatile izolate ale Deltei Dunarii, acolo unde multe familii nu dispun de cele trebuincioase intretinerii la scoala a copiilor. Campania de sprijinire a celor 68 de copii din C. A. Rosetti, Letea si Periprava a inceput cu o actiune inceputa anul trecut, in mai, si continuata pe 7 si 8 octobrie a.c. Au fost donate geci groase, gentute si pijamale (de la Arrubium S.A. Macin), precum si dulciuri (Lidas).

Pe 19 octombrie, cei 32 de prescolari si scolari de la scoala din comuna Ceatalchioi au primit din partea reprezentantilor Eurofan daruri...

Citeste mai multe in Obiectiv

Tu ce parere ai?

(nu va fi publicata)

am citit si sunt de acord cu termenii si conditiile

Pana acum nu si-a spus nimeni parerea. Fii tu primul cel care o face!

Acorda-i o nota!
0.0
(0 voturi)

 

 

 

 

Descopera orasul Tulcea si pe Facebook!