„Etnic mobil. Eleni în Elada”, ediţia a IV-a, Stiri Social

Orasul Tulcea pe Facebook Orasul Tulcea pe Twitter Orasul Tulcea pe YouTube Orasul Tulcea pe Google+ Google+

 

 

Stiri » Social

 

 

„Etnic mobil. Eleni în Elada”, ediţia a IV-a

Miercuri, 24 Octombrie 2018

0.0 5 0

 

„Etnic mobil. Eleni în Elada”, ediţia a IV-a

Cooperarea culturala intens promovata de Tineretul Elen in cadrul proiectului "Etnic mobil - eleni in Elada" a prins contur anul acesta prin activitatile realizate in municipiul Tulcea si in Regiunile Macedonia Centrala si Macedonia de Est si Tracia  ale Greciei.

Cea de-a IV- a editie a proiectului Etnic mobil - eleni in Elada a debutat in luna iunie si s-a finalizat la mijlocul lunii octombrie. Activitatile proiectului au fost impartite in doua etape, respectiv „Eleni in nordul Dobrogei: influenta culturala"  si „Eleni in Elada".

În cadrul etapei „Eleni in nordul Dobrogei: influenta culturala", dansatorii ansamblurilor Asociatiei Comunitatii Tinerilor Eleni din Tulcea au participat alaturi de membrii Asociatiei Culturale Amigdaleonas din Kavala la seminarii de dansuri grecesti coordonate de profesorul Kostas Sidiropoulos.

 În data de 18 august a.c. Asociatia Comunitatii Tinerilor Eleni din Tulcea (alias Tineretul Elen Tulcea) a organizat in Piata Civica un spectacol dedicat multiculturalitatii tulcene. Ansamblurile care au participat au avut in repertoriul lor...

Citeste mai multe in Obiectiv

Tu ce parere ai?

(nu va fi publicata)

am citit si sunt de acord cu termenii si conditiile

Pana acum nu si-a spus nimeni parerea. Fii tu primul cel care o face!

Acorda-i o nota!
0.0
(0 voturi)

 

 

 

 

Descopera orasul Tulcea si pe Facebook!