Eroi nu doar în timpul programului, Stiri Social

Orasul Tulcea pe Facebook Orasul Tulcea pe Twitter Orasul Tulcea pe YouTube Orasul Tulcea pe Google+ Google+

 

 

Stiri » Social

 

 

Eroi nu doar în timpul programului

Joi, 18 Octombrie 2018

0.0 5 0

 

Eroi nu doar în timpul programului

Doi angajati ai structurilor Ministerului Afacerilor Interne, un pompier si un jandarm, s-au evidentiat saptamana aceasta prin gesturile lor de mare curaj, chiar daca se aflau in afara programului de lucru.

Cel mai recent dintre ele este al pompierului Florentin Daciu, purtatorul de cuvant al Inspectoratului Judetean pentru Situatii de Urgenta Delta Tulcea, care alaturi de un coleg de la Gorj a intervenit fara ezitare la salvarea unor persoane implicate intr-un accident de circulatie in zona Otopeni. Cei doi purtatori de cuvant au fost primii care au acordat ajutor victimelor pana la aparitia colegilor si probabil acele minute au fost vitale pentru victimele accidentului.

„Accidentul s-a intamplat chiar in fata noastra. Consider ca oricine ar fi procedat la fel. Este un gest de normalitate si ma bucur ca impreuna cu colegul meu am putut ajuta.",  a declarat salvatorul Florentin Daciu, cu modestie.

Gestul salvatorului de la Inspectoratului Judetean pentru Situatii de Urgenta Delta Tulcea vine la doua zile dupa ce un coleg de la Ministerul Afacerilor Interne, un jandam aflat in timpul...

Citeste mai multe in Obiectiv

Tu ce parere ai?

(nu va fi publicata)

am citit si sunt de acord cu termenii si conditiile

Pana acum nu si-a spus nimeni parerea. Fii tu primul cel care o face!

Acorda-i o nota!
0.0
(0 voturi)

 

 

 

 

Descopera orasul Tulcea si pe Facebook!