Erasmus+: Proiectul „Pe urmele împăraților romani” a ajuns la final, Stiri Actualitate

Orasul Tulcea pe Facebook Orasul Tulcea pe Twitter Orasul Tulcea pe YouTube Orasul Tulcea pe Google+ Google+

 

 

Stiri » Actualitate

 

 

Erasmus+: Proiectul „Pe urmele împăraților romani” a ajuns la final

Luni, 18 Iunie 2018

0.0 5 0

 

Erasmus+: Proiectul „Pe urmele împăraților romani” a ajuns la final

Proiectul Erasmus+ „Following the footprints of Emperors" („Pe urmele imparatilor romani"), desfasurat din 2015 si pana in prezent la scoala Gimnaziala Ion Luca Caragiale, in calitate de partener, a ajuns la final.

Ultima intalnire transnationala din cadrul proiectului a reunit la Tulcea participanti din cele 8 tari partenere:  Italia, Germania, Bulgaria, Croatia, Spania, Macedonia, Portugalia si Turcia.

„Workshop-urile de evaluare si de feedback din scoala, pe platforme colaborative online, intalnirea cu reprezentantii comunitatii locale, vizitarea relicvelor  locale ale Imperiului Roman, a vestigiilor istorice ale Dobrogei, a Deltei Dunarii, precum si a obiectivelor turistice ale cetatii noastre au fost un veritabil prilej de a valoriza aspectele specifice ale patrimoniului cultural care ne fac diferiti, dar si „radacinile" noastre comune,  care ne unesc, care au creat o cultura comuna si pe care o mostenim de la acelasi ancestru: Imperiul Roman. Proiectul a avut un impact major asupra profesorilor si a elevilor din tarile partenere, participanti la mobilitati. Plus-valoarea...

Citeste mai multe in Obiectiv

Tu ce parere ai?

(nu va fi publicata)

am citit si sunt de acord cu termenii si conditiile

Pana acum nu si-a spus nimeni parerea. Fii tu primul cel care o face!

Acorda-i o nota!
0.0
(0 voturi)

 

 

 

 

Descopera orasul Tulcea si pe Facebook!