Erasmus+, plus valoare în școlile tulcene, Stiri Social

Orasul Tulcea pe Facebook Orasul Tulcea pe Twitter Orasul Tulcea pe YouTube Orasul Tulcea pe Google+ Google+

 

 

Stiri » Social

 

 

Erasmus+, plus valoare în școlile tulcene

Joi, 11 Octombrie 2018

0.0 5 0

 

Erasmus+, plus valoare în școlile tulcene

Pentru cei care nu au auzit inca de Erasmus+, iata ca este momentul sa afle mai multe despre acest program care deschide minti si schimba vieti. Erasmus Plus (sau Erasmus+) este programul prin care Uniunea Europeana sprijina educatia, formarea, tineretul si sportul in Europa. Dispune de un buget de 14,7 miliarde euro, bani cu ajutorul carora peste 4 milioane de europeni isi vor putea castiga experienta si vor avea acces la studii, formare si voluntariat in strainatate. Programul a demarat in anul 2014 si va fi operational pana in anul 2020, facand parte din cadrul multi-anual de finantare a Uniunii Europene.

Cu ocazia celebrarii Zilelor Erasmus, #ErasmusDays, in zilele de 12 si 13 octombrie 2018, in unitatile de invatamant din municipiul si judetul Tulcea, care implementeaza proiecte cu finantare europeana prin programul Erasmus+, se desfasoara activitati inedite de promovare a programului, a oportunitatilor si beneficiilor pe care acesta le-a adus in scolile tulcene.

În data de 12 octombrie 2018, Inspectoratul scolar Judetean Tulcea organizeaza Seminarul de promovare "Erasmus+, plus valoare in scolile...

Citeste mai multe in Obiectiv

Tu ce parere ai?

(nu va fi publicata)

am citit si sunt de acord cu termenii si conditiile

Pana acum nu si-a spus nimeni parerea. Fii tu primul cel care o face!

Acorda-i o nota!
0.0
(0 voturi)

 

 

 

 

Descopera orasul Tulcea si pe Facebook!