Elevii tulceni, invitaţi să îşi spună opiniile despre statutul lor, Stiri Social

Orasul Tulcea pe Facebook Orasul Tulcea pe Twitter Orasul Tulcea pe YouTube Orasul Tulcea pe Google+ Google+

 

 

Stiri » Social

 

 

Elevii tulceni, invitaţi să îşi spună opiniile despre statutul lor

Luni, 3 Iulie 2017

0.0 5 0

 

Elevii tulceni, invitaţi să îşi spună opiniile despre statutul lor

Elevii tulceni sunt invitati sa isi exprime parerile in legatura cu statutul elevului in judetul Tulcea prin intermediul unui chestionar pus la dispozitie de CJE.

„Dorim sa vedem gradul de aplica­bilitate, respectare si implementare a drepturilor elevilor, stipulate in Statutul Elevului, unicul document ce reglementeaza drepturile si obligatiile acestora din Romania. Intentia noastra este ca elevii sa isi cunoasca drepturile si sa ia atitudine cand acestea sunt incalcate. Vrem sa stim care este adevarata situatie din intreg judetul Tulcea privind gradul de aplicabilitate, respectare si implementare a drepturilor elevilor, iar ei ne pot ajuta prin completarea unui chestionar anonim", precizeaza reprezentantii Consiliului Judetean al Elevilor Tulcea.

Chestionarul este anonim iar parerile sunt asteptate pe pagina de Facebook a CJE. Consiliul Judetean al Elevilor Tulcea este o structura reprezentativa a elevilor la nivel judetean si a realizat un chestionar cu privire la respectarea drepturilor principalilor beneficiari ai sistemului educational din judet.

Citeste mai multe in Obiectiv

Tu ce parere ai?

(nu va fi publicata)

am citit si sunt de acord cu termenii si conditiile

Pana acum nu si-a spus nimeni parerea. Fii tu primul cel care o face!

Acorda-i o nota!
0.0
(0 voturi)

 

 

 

 

Descopera orasul Tulcea si pe Facebook!