Elevii tulceni au susţinut ieri proba obligatorie a bacalaureatului de toamnă, Stiri Actualitate

Orasul Tulcea pe Facebook Orasul Tulcea pe Twitter Orasul Tulcea pe YouTube Orasul Tulcea pe Google+ Google+

 

 

Stiri » Actualitate

 

 

Elevii tulceni au susţinut ieri proba obligatorie a bacalaureatului de toamnă

Joi, 24 August 2017

0.0 5 0

 

Elevii tulceni au susţinut ieri proba obligatorie a bacalaureatului de toamnă

Ieri, a continuat sesiunea de toamna a examenului de bacalaureat, cu proba obligatorie a profilului la care s-au inscris 180 de candidati.

Sesiunea de toamna a bacalaureatului se desfasoara dupa urmatorul program: luni a avut loc proba scrisa la Limba si literatura romana iar miercuri, cea obligatorie a profilului. Probele scrise se incheie joi, 24 august, cu proba la alegere a profilului si specializarii.

Proba de evaluare a competentelor lingvistice de comunicare orala in limba romana incepe vineri, 25 august, si continua luni, 28 august, cand este programata si proba de evaluare a competentelor lingvistice de comunicare orala in limba materna. Evaluarea competentelor digitale se va derula in zilele de 29 si 30 august, urmand ca evaluarea competentelor lingvistice intr-o limba de circulatie internationala sa se desfasoare in 30 si 31 august.

Rezultatul obtinut de fiecare candidat la proba de evaluare a competentelor lingvistice de comunicare orala in limba romana si limba materna nu se exprima prin note sau prin calificativ admis/respins, ci prin stabilirea unui nivel de competenta corespunzator grilei aprobate la nivel...

Citeste mai multe in Obiectiv

Tu ce parere ai?

(nu va fi publicata)

am citit si sunt de acord cu termenii si conditiile

Pana acum nu si-a spus nimeni parerea. Fii tu primul cel care o face!

Acorda-i o nota!
0.0
(0 voturi)

 

 

 

 

Descopera orasul Tulcea si pe Facebook!