Elevi de excepție la Colegiul Dobrogean „Spiru Haret“, Stiri Actualitate

Orasul Tulcea pe Facebook Orasul Tulcea pe Twitter Orasul Tulcea pe YouTube Orasul Tulcea pe Google+ Google+

 

 

Stiri » Actualitate

 

 

Elevi de excepție la Colegiul Dobrogean „Spiru Haret“

Joi, 1 Iunie 2017

0.0 5 0

 

Elevi de excepție la Colegiul Dobrogean „Spiru Haret“

Miercuri, de la ora 18.00, Mihai Nicolae, consilier al presedintelui Consiliului Judetean Tulcea, a participat la Gala Premiilor de Excelenta a Colegiului Dobrogean Spiru Haret, eveniment organizat de conducerea liceului, cu sprijinul Consiliului Judetean Tulcea si Inspectoratului scolar Judetean.

Elevi ai Colegiului, din clasele V-XII, au urcat pe scena Teatrului Jean Bart din municipiul Tulcea, pentru a primi semne de apreciere pentru rezultatele obtinute la concursurile si olimpiadele scolare organizate in cursul anului scolar ce se incheie in luna iunie.

„As dori sa transmit sincere felicitari si pentru cadrele didactice care v-au indrumat pasii catre calea cunoasterii si care au construit, practic, aceste generatii de care suntem, cu totii, mandri. (-) Colegiul Dobrogean Spiru Haret are, deja, o traditie in formarea unor minti remarcabile, prin asigurarea mediului propice pentru dezvoltare intelectuala. Colegiul Dobrogean Spiru Haret a fost si va ramane un incubator de excelenta, atat printr-un corp profesoral de exceptie, cat si prin generatiile din ce in ce mai bine pregatite, care dau clasa unor centre...

Citeste mai multe in Obiectiv

Tu ce parere ai?

(nu va fi publicata)

am citit si sunt de acord cu termenii si conditiile

Pana acum nu si-a spus nimeni parerea. Fii tu primul cel care o face!

Acorda-i o nota!
0.0
(0 voturi)

 

 

 

 

Descopera orasul Tulcea si pe Facebook!