Eleva Maria Anne-Lisa a câştigat concursul Shakespeare School Essay Competition 2017, Stiri Actualitate

Orasul Tulcea pe Facebook Orasul Tulcea pe Twitter Orasul Tulcea pe YouTube Orasul Tulcea pe Google+ Google+

 

 

Stiri » Actualitate

 

 

Eleva Maria Anne-Lisa a câştigat concursul Shakespeare School Essay Competition 2017

Vineri, 16 Iunie 2017

0.0 5 0

 

Eleva Maria Anne-Lisa a câştigat concursul Shakespeare School Essay Competition 2017

Maria Anne-Lisa, eleva a Liceului Teoretic Grigore Moisil Tulcea, va merge la University College of London, dupa ce a castigat premiul I la Shakespeare School Essay Competition 2017, categoria 15-19 ani. La categoria 11-14 ani, premiul I a fost obtinut de Mara Vasile, eleva a scolii Gimnaziale Herastrau, cele doua urmand sa reprezinte Romania in cadrul taberei de limba engleza de la University College of London.

Concursul  national de creatie in limba engleza se afla anul acesta la cea de-a IX-a editie, iar in competitie au intrat circa 4.000 de elevi din toate judetele tarii, tema aleasa fiind Jocurile video - dependenta sau sport al mintii?

„Cele doua tinere vor experimenta vara aceasta, timp de doua saptamani, viata dintr-un campus britanic, in cadrul taberei de limba engleza de la University College of London (UCL), in valoare de 1.750 de lire sterline, fiecare. În plus, ele vor beneficia de cate 500 de lire sterline, premiu oferit de ambasadorul de anul acesta al competitiei, Cristian Onetiu. Ceilalti 24 de finalisti sunt elevi de gimnaziu si liceu din Bucuresti si din judetele Arges, Brasov, Constanta, Cluj, Dolj, Ialomita, Gorj,...

Citeste mai multe in Obiectiv

Tu ce parere ai?

(nu va fi publicata)

am citit si sunt de acord cu termenii si conditiile

Pana acum nu si-a spus nimeni parerea. Fii tu primul cel care o face!

Acorda-i o nota!
0.0
(0 voturi)

 

 

 

 

Descopera orasul Tulcea si pe Facebook!