Elev la Tulcea, sportiv la Galaţi, medaliat la Cernavodă, Stiri Sport

Orasul Tulcea pe Facebook Orasul Tulcea pe Twitter Orasul Tulcea pe YouTube Orasul Tulcea pe Google+ Google+

 

 

Stiri » Sport

 

 

Elev la Tulcea, sportiv la Galaţi, medaliat la Cernavodă

Miercuri, 8 Noiembrie 2017

0.0 5 0

 

Elev la Tulcea, sportiv la Galaţi, medaliat la Cernavodă

Este vorba despre Alexandru Craita, elev la Şcoala „Alexandru Ciucurencu", din municipiu. Cu domiciliul si scoala la Tulcea, dar cu sportul la Galati. Alexandru este legitimat la Şah Club Galati, club sub culorile caruia a participat, alaturi de sahistii tulceni de la „Logic Delta" (medaliati cu aur si argint) la competitia „Cupa de Toamna", la sah, Cernavoda.

Cu o evolutie foarte buna, la doar 10 ani, Alexandru Craita s-a clasat pe locul II la turneul dedicat copiilor sub 12 ani, dintre 39 de sportivi, la egalitate de puncte cu castigatorul turneului. La Cernavoda, Alexandru a castigat 6 partide si a pierdut una.

Alexandru este unul dintre cei trei tulceni participanti la recentul Campionat European de Şah, de la Mamaia, cu o evolutie buna in lotul national al Romaniei alaturi de Maria Pufleni (Club Logic Delta) si Cosmin Stepanencu (CSM Bucuresti), competitie la care a acumulat 5 puncte din 9 posibile, in meciuri numai cu jucatori titrati.

Întamplator sau nu, Alexandru Craita, Maria Pufleni si Cosmin Stepanencu, invata carte la aceeasi scoala din municipiu: „Alexandru...

Citeste mai multe in Obiectiv

Tu ce parere ai?

(nu va fi publicata)

am citit si sunt de acord cu termenii si conditiile

Pana acum nu si-a spus nimeni parerea. Fii tu primul cel care o face!

Acorda-i o nota!
0.0
(0 voturi)

 

 

 

 

Descopera orasul Tulcea si pe Facebook!