Elena Netcu le povesteşte cititorilor „Legenda emirului Nogai”, Stiri Social

Orasul Tulcea pe Facebook Orasul Tulcea pe Twitter Orasul Tulcea pe YouTube Orasul Tulcea pe Google+ Google+

 

 

Stiri » Social

 

 

Elena Netcu le povesteşte cititorilor „Legenda emirului Nogai”

Vineri, 24 Noiembrie 2017

0.0 5 0

 

Elena Netcu le povesteşte cititorilor „Legenda emirului Nogai”

Lansarea romanului Elenei Netcu, „Legenda emirului Nogai", a umplut alaltaieri pana peste refuz Sala de conferinte din incinta Bibliotecii Judetene „Panait Cerna", printre participanti numarandu-se multe persoane apartinand minoritatii tatare din judetul nostru, in frunte cu presedintele Filialei Tulcea a Uniunii Democrate a Tatarilor Turco - Musulmani din Romania, Reian Adilsah.

La prezidiu, alaturi de moderatorul evenimentului, scriitorul Mircea Marcel Petcu, si de scriitoare s-au pozitionat dr. Victor Baumann, prof. Oana Gabriela Agache, prof. Mihaela Cernateanu si scriitorul Tanase Carasca, vorbitorii referindu-se la carte, la viata sau la bibliografia autoarei.

De pilda, istoricul Victor Baumann (s-)a intrebat de ce a fost ales acest subiect, raspunzandu-si singur ca un mare scriitor patrunde in tainele istoriei; istoricul s-a vazut obligat sa distinga - din aceasta „temerara incercare de a scrie un roman istoric" – intre datele istorice si povestea in sine, sfarsind - dupa ce a recunoscut talentul Elenei Netcu - prin a admite ca „Legenda…" este, totusi, un poem in...

Citeste mai multe in Obiectiv

Tu ce parere ai?

(nu va fi publicata)

am citit si sunt de acord cu termenii si conditiile

Pana acum nu si-a spus nimeni parerea. Fii tu primul cel care o face!

Acorda-i o nota!
0.0
(0 voturi)

 

 

 

 

Descopera orasul Tulcea si pe Facebook!