Elena Bibu şi Ştefania Roibu: Sfârşit de carieră de judecători postrevoluţionari!, Stiri Actualitate

Orasul Tulcea pe Facebook Orasul Tulcea pe Twitter Orasul Tulcea pe YouTube Orasul Tulcea pe Google+ Google+

 

 

Stiri » Actualitate

 

 

Elena Bibu şi Ştefania Roibu: Sfârşit de carieră de judecători postrevoluţionari!

Joi, 26 Aprilie 2018

0.0 5 0

 

Elena Bibu şi Ştefania Roibu: Sfârşit de carieră de judecători postrevoluţionari!

Saptamana aceasta, presedintele Romaniei a semnat decretele de eliberare din functie a doua judecatoare tulcene care, se poate spune si asa, au scris istoria justitiei postrevolutionare la Tulcea.

Elena Bibu a intrat in magistratura in anul 1991 in timp ce Ştefania Roibu a imbracat roba patru ani mai tarziu, ambele mai intai la Judecatoria Tulcea si apoi la Tribunalul Tulcea.

„A fost un drum frumos, dar greu in acelasi timp, cu multe provocari, cu mult efort, cu multe restrictii, atat in ceea ce priveste viata profesionala, cat si cea personala. L-am avut pe Dumnezeu cu noi si cred ca asa am rezistat si am reusit sa ajungem la acest moment de incheiere a carierei", a transmis ieri judecatoarea Elena Bibu, colegilor mai tineri.

La randul sau, judecatoarea Ştefania Roibu a tinut sa puncteze faptul ca „dupa o cariera de 23 de ani in magistratura, in care viata s-a masurat in numarul de dosare, generatia noua de judecatori trebuie sa duca aceasta activitate mai departe cu impartialitate si onestitate. Iar daca ar fi sa putem alege din nou ce vom face in viata, desigur ca am alege cariera de...

Citeste mai multe in Obiectiv

Tu ce parere ai?

(nu va fi publicata)

am citit si sunt de acord cu termenii si conditiile

Pana acum nu si-a spus nimeni parerea. Fii tu primul cel care o face!

Acorda-i o nota!
0.0
(0 voturi)

 

 

 

 

Descopera orasul Tulcea si pe Facebook!