Educație juridică la Colegiul Dobrogean „Spiru Haret” Tulcea, Stiri Social

Orasul Tulcea pe Facebook Orasul Tulcea pe Twitter Orasul Tulcea pe YouTube Orasul Tulcea pe Google+ Google+

 

 

Stiri » Social

 

 

Educație juridică la Colegiul Dobrogean „Spiru Haret” Tulcea

Miercuri, 22 Noiembrie 2017

0.0 5 0

 

Educație juridică la Colegiul Dobrogean „Spiru Haret” Tulcea

În data de 17 noiembrie 2017, cu ocazia Saptamanii Educatiei Juridice in scoli, la Colegiul Dobrogean „Spiru Haret" Tulcea a avut loc ora de educatie juridica cu tema: „Hartuirea sexuala si consumul de droguri. Faptele penale si consecintele savarsirii lor."

La invitatia consilierului educativ al Colegiului, ora de educatie juridica a fost tinuta in amfiteatrul Colegiului de Doru-Ionut Blejusca, procuror la Parchetul de pe langa Judecatoria Tulcea, in fata a 71 de elevi de liceu din clasele a X-a si a XI-a si a profesorilor Carmina Butoi (consilier scolar), Aurelia Bazbanela (coordonator educativ), Anca Plinge, Georgeta Nastase si Mihaela Udrea. Invitatul a vorbit despre consecintele si raspunderea penala in urma consumului de droguri, pornind de la clasificarea drogurilor pe o scara de la 1 la 5 si punand accent pe efectele negative ale consumului, cum ar fi halucinatiile, atacurile de panica, paranoia, comportamentul agresiv, ducand pana la crima.

„Colegiul primise de la Inspectoratul Şcolar Judetean o adresa cu nume de procurori si avocati: de acolo l-am selectat pe domnul procuror Blejusca....

Citeste mai multe in Obiectiv

Tu ce parere ai?

(nu va fi publicata)

am citit si sunt de acord cu termenii si conditiile

Pana acum nu si-a spus nimeni parerea. Fii tu primul cel care o face!

Acorda-i o nota!
0.0
(0 voturi)

 

 

 

 

Descopera orasul Tulcea si pe Facebook!