Echipamente noi pentru locuri de joacă din municipiu, Stiri Actualitate

Orasul Tulcea pe Facebook Orasul Tulcea pe Twitter Orasul Tulcea pe YouTube Orasul Tulcea pe Google+ Google+

 

 

Stiri » Actualitate

 

 

Echipamente noi pentru locuri de joacă din municipiu

Marti, 25 Iulie 2017

0.0 5 0

 

Echipamente noi pentru locuri de joacă din municipiu

În cursul acestei saptamani, mai multe locuri de joaca din municipiu vor fi dotate cu echipamente noi, a declarat viceprimarul Andaluzia Luca.

Ca amplasamente, este vorba despre un complex nou in Parcul Personalitatilor; tot in Parcul Personalitatilor, dar in spatiul de joaca dinspre Autogara, vor fi montate o linie noua de tobogane si un carusel pentru copiii mici (pana in sase ani); 20 de leagane pentru copiii mici; locul din Parcul Ciuperca va fi dotat cu covor (pavele) de cauciuc + o roata + doua leagane (pentru adultii supraveghetori); strada Meduzei - tobogan si balansoare noi; Aleea Albastros; in total, se monteaza cca. 400 de m.p. covor de cauciuc, cel putin in zona de evacuare a toboganelor.

În acest sens, viceprimarul Luca si trei consilieri municipali - Lavinia Vizauer, Anca Suhov si Cezar - George Marin – au initiat in martie a.c. un proiect pentru adoptarea Regulamentului de organizare si functionare a spatiilor publice de joaca pentru copii pe raza municipiului, prevazandu-se obligatii pentru cetateni si asociatii de proprietari, precum si sanctiuni pe care sa le aplice angajatii Directiei de Politie Locala.

Astfel,...

Citeste mai multe in Obiectiv

Tu ce parere ai?

(nu va fi publicata)

am citit si sunt de acord cu termenii si conditiile

Pana acum nu si-a spus nimeni parerea. Fii tu primul cel care o face!

Acorda-i o nota!
0.0
(0 voturi)

 

 

 

 

Descopera orasul Tulcea si pe Facebook!