E oficial: STP nu avea nevoie de autorizaţie de securitate la incendiu, Stiri Actualitate

Orasul Tulcea pe Facebook Orasul Tulcea pe Twitter Orasul Tulcea pe YouTube Orasul Tulcea pe Google+ Google+

 

 

Stiri » Actualitate

 

 

E oficial: STP nu avea nevoie de autorizaţie de securitate la incendiu

Marti, 23 Ianuarie 2018

0.0 5 0

 

E oficial: STP nu avea nevoie de autorizaţie de securitate la incendiu

Dupa mai bine de o saptamana de la incendiul care a injumatatit parcul auto de la Societatea Transport Public (STP) SA, una din informatiile oficiale, transmise ca raspuns unei petitii pe Legea 544, este ca respectiva cladire care a ars (si cu ea vreo 15 autobuze) nu avea nevoie de autorizatie de securitate la incendiu.

Publicam mai jos raspunsul petitiei transmise ISU Delta Tulcea saptamana trecuta cu privire la evenimentul din 12 ianuarie 2018:

„Referitor la adresa dumneavoastra inregistrata la nr. 4.748.217 din data de 15.01.2017, prin care ne solicitati informatii referitoare la interventia de stingere a incendiului de la S.C. Transport Public S.A. Tulcea, va comunicam urmatoarele:

Ultimul control pe linia respectarii normelor de securitate la incendiu a avut loc pe data de 14.06.2017. La momentul construirii acestui obiectiv, legislatia in vigoare nu impunea obtinerea autorizatiei de securitate la incendiu. Deoarece pana in prezent proprietarul nu a adus modificari constructive si nici nu a schimbat destinatia cladirii, nu are obligatia obtinerii autorizatiei de securitate...

Citeste mai multe in Obiectiv

Tu ce parere ai?

(nu va fi publicata)

am citit si sunt de acord cu termenii si conditiile

Pana acum nu si-a spus nimeni parerea. Fii tu primul cel care o face!

Acorda-i o nota!
0.0
(0 voturi)

 

 

 

 

Descopera orasul Tulcea si pe Facebook!