E oficial primăvară: Energoterm oprește căldura, Stiri Actualitate

Orasul Tulcea pe Facebook Orasul Tulcea pe Twitter Orasul Tulcea pe YouTube Orasul Tulcea pe Google+ Google+

 

 

Stiri » Actualitate

 

 

E oficial primăvară: Energoterm oprește căldura

Miercuri, 11 Aprilie 2018

0.0 5 0

 

E oficial primăvară: Energoterm oprește căldura

Energoterm SA a decis ca incepand de azi, miercuri, 11 aprilie 2018, sa sisteze furnizarea caldurii, ceea inseamna ca am iesit din iarna si am intrat oficial in primavara. Înca de saptamana trecuta conducerea Energoterm a hotarat sa sisteze caldura pe timpul zilei,  intre orele 10.00 si 18.00, ca urmare a cresterii temperaturii inregistrate pe timpul zilei.

„Desi temperaturile diurne erau destul de ridicate inainte de Paste, nu puteam opri furnizarea caldurii. Dar pentru ca puneam in pericol sistemul si mai ales CAF-ul, am hotarat sa furnizam caldura doar seara si noaptea. Pentru ca in urmatoarea perioada prognoza este buna, am decis sistarea activitatii de productie in aceasta campanie", a declarat Nicusor Basca.

În ceea ce priveste subventia acordata de la bugetul local, chiar daca a fost de circa trei ori mai mica decat cea de anul trecut, la productia din primele trei luni aceasta a ajuns, ba chiar a mai si ramas.

Daca din subventia acordata pentru caldura au mai ramas bani si pentru iarna viitoare, cu datoriile asociatiilor situatia e similara: au ramas tot circa 10 milioane de lei.

Citeste mai multe in Obiectiv

Tu ce parere ai?

(nu va fi publicata)

am citit si sunt de acord cu termenii si conditiile

Pana acum nu si-a spus nimeni parerea. Fii tu primul cel care o face!

Acorda-i o nota!
0.0
(0 voturi)

 

 

 

 

Descopera orasul Tulcea si pe Facebook!