După scrutinul parţial de duminică, Constantin Camburi a fost reales primar la Beidaud, Stiri Politica

Orasul Tulcea pe Facebook Orasul Tulcea pe Twitter Orasul Tulcea pe YouTube Orasul Tulcea pe Google+ Google+

 

 

Stiri » Politica

 

 

După scrutinul parţial de duminică, Constantin Camburi a fost reales primar la Beidaud

Marti, 13 Iunie 2017

0.0 5 0

 

După scrutinul parţial de duminică, Constantin Camburi a fost reales primar la Beidaud

Fostul primar si-a reconfirmat mandatul cu 71,8% din optiunile alegatorilor prezenti la vot Constantin Camburi, candidatul PSD pentru Primaria din comuna Beidaud, a castigat alegerile locale partiale organizate duminica cu un rezultat categoric: 71,8%. Din totalul celor 897 de voturi valabil exprimate, candidatul PSD a obtinut 644 de voturi, fiind urmat, la mare diferenta, de candidatul ALDE, Dumitru Popescu - 223 de voturi.

Au mai candidat la aceste alegeri locale partiale Sterica Pasata de la PNL, care a obtinut 18 voturi si Adrian Bulgaru de la PMP, care a obtinut 12 voturi.

Comuna Beidaud a fost in ultimele trei luni un caz exceptional chiar si la nivel national cu toate ca alegeri partiale locale pentru functia de primar au mai fost organizate duminica trecuta si in alte unitati administrativ teritoriale.

Primarul ales in anul 2016, acelasi Constantin Camburi, atunci ales pe listele PNL, si-a dat demisia din functie la sfarsitul anului trecut, ca urmare a faptului ca mai multe proiecte initiate de acesta, ce vizau modernizarea comunei cu bani guverna­mentali si bani europeni, au fost respinse in sedintele de consiliu....

Citeste mai multe in Obiectiv

Tu ce parere ai?

(nu va fi publicata)

am citit si sunt de acord cu termenii si conditiile

Pana acum nu si-a spus nimeni parerea. Fii tu primul cel care o face!

Acorda-i o nota!
0.0
(0 voturi)

 

 

 

 

Descopera orasul Tulcea si pe Facebook!