Drumurile Naţionale au trecut cu brio de inspecţia prefectului Furdui, Stiri Actualitate

Orasul Tulcea pe Facebook Orasul Tulcea pe Twitter Orasul Tulcea pe YouTube Orasul Tulcea pe Google+ Google+

 

 

Stiri » Actualitate

 

 

Drumurile Naţionale au trecut cu brio de inspecţia prefectului Furdui

Luni, 6 Noiembrie 2017

0.0 5 0

 

Drumurile Naţionale au trecut cu brio de inspecţia prefectului Furdui

Prefectul judetului Tulcea, Lucian Furdui, a desfasurat in cusul zilei de vineri o inspectie la Sectia Drumuri Nationale (SDN) Tulcea, la districtele Tulcea si Babadag, inspectie in cadrul careia a fost insotit de seful de Cancelarie, Mihai Pavel.

La inspectia de la sectia Tulcea, seful SDN Tulcea, Dan Tiron, a precizat ca pentru cei 328,118 km de drumuri nationale din judetul nostru a fost incheiat Acordul cadru 94/62291/ 09.11.2017 privind intretinerea curenta pe timp de iarna 2016-2020 a drumurilor nationale din administrarea DRDP Constanta – Lot 5 SDN Tulcea cu societatea TGB Mecano Construct Bucuresti iar in luna octombrie 2017 a fost semnat contractul subsecvent ce priveste 53 de utilaje de deszapezire.

De asemenea, SDN Tulcea detine un numar de 18 utilaje proprii si anume 7 autofreze din care 3 recent achizitionate (noi), 3 unimog-uri, 2 buldo-excavatoare si 6 autoutilitare tip ARD. În plus, pentru protectia unor sectoare de drum expuse viscolului, de la sfarsitul lunii octombrie 2017, a inceput actiunea de montare a parazapezilor, atat metalice cat si tip rulou din plasa, pana in prezent fiind...

Citeste mai multe in Obiectiv

Tu ce parere ai?

(nu va fi publicata)

am citit si sunt de acord cu termenii si conditiile

Pana acum nu si-a spus nimeni parerea. Fii tu primul cel care o face!

Acorda-i o nota!
0.0
(0 voturi)

 

 

 

 

Descopera orasul Tulcea si pe Facebook!